25 12
發新話題

【乒工廠】乒工vs青屯 賽前吹水

【乒工廠】乒工vs青屯 賽前吹水

我終於可以見到baby真面目啦 xdd

anyway,hv a gd match~
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 廠長 於 2009-10-2 14:21 發表
大家好好交流啦!! 仲要好好招呼客人ga!!!
知道!!

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-2 14:28 發表

其實我都覺有d過分吹水,以前我好少出聲ga,但現在多咀左,要收臉一下.反而現在唔見46吹,唔知佢忙緊乜?
十成十發緊達

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-10-2 14:56 發表

妳緊係唔覺! 喂!妳甘早放學
你都好早哇~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-10-2 14:58 發表

你又係ar~ar~
陸運會嘛~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-10-2 15:04 發表

老爹呀! 我個日來唔到呀! 我無得做乒工廠友誼大使
可惜可惜,乒工廠王牌戰將黎唔到

引用:
原帖由 Timshek 於 2009-10-2 15:31 發表
我地青屯都好期待......
我地青屯之星...唔係..應該係乒壇之星sisterbaby一定會到.
所以baby fan屎們請放心.
我們呢幾日會去旅行,所以應該見不到我們留言.
中秋後見!
中秋節快樂!!!!
請各位準備簽名板

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-2 16:29 發表

聰聰是好男仔
當然~~有波又有品~

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-2 16:25 發表

聰聰,乜甘好文彩啊.我以為你只系打波打得好,原來文學都有一手
輝哥乃吾之文學老師也~

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-2 16:39 發表

你咁話我會面紅架!
咁你的確係呀嗎!!!..~

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-2 16:43 發表

因為你食左我個卑鄙月餅先咁講!!
梗係唔係,係真心架

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-10-2 16:49 發表

我第一眼見到姐姐妳的,已知姐姐妳是極品中的極品呀!
簡直係乒壇名珠~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-10-3 01:25 發表

我心中最好波品是"輝哥"
最好梗係輝哥啦,成日都關照我

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-10-3 15:10 發表

最關照你係輝哥既籐條蚊豬肉嘛~ar~ar~
係呀,成日請我食野,,,,

其實呢個係好似平時波局咁,定係打團體?

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:40 發表

咁都幾好食喎!
肚餓果陣自己咬自己一淡~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-10-5 17:20 發表

我都好肚餓,你比我咬啖先啦~ brian仔
我唔好食 ,你咬野田啦

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-6 14:04 發表

食唔落喎....
係時候出絕招:c子開大口 啦

引用:
原帖由 天樂 於 2009-10-7 14:15 發表

好期待呀..
x2

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-10-6 23:45 發表

輝哥! 我聰聰"甘拜下風" "無言已對" "我"
個嘴已經唔係用黎錫,係用黎食.....

25 12
發新話題