發新話題

【國慶盃】特別嗚謝

【國慶盃】特別嗚謝

44_66  ...... 佢辛苦過我, 跑上跑落, 無佢個比賽一定唔掂
+ }1 T& z; Y6 Y  S# C1 r1 X天使小姐 ...... 她最早到, 沒有任何怨言, 一直默默的幫我手
& T/ f- u+ k( bLilo...... 好彩有佢, 無佢一樣唔掂& }! X: a8 r6 J9 q* H
天龍 ...... 衷心的多謝你天龍小朋5 d% v& n% j! M  m- @
粒仔輝 ...... 輝軍由開場幫我們, 幫到散場
$ s, a* B7 P* o! y! G1 ^" _' wBorkee .....有點感動, 一打完波你即刻來幫我們, 起碼有心
2 y- h1 P, U# @仲有 Logtincom ......雖然無到, 但已好有心7 N4 @! \2 d7 D+ U/ q1 Q: `7 K
廠長 ....... 雖然因為某原因好遲先到, 但是都好有心
9 o. B. e9 e! f+ f野田....... 因為你有人投訴....我會再開 post 講... 1 X# z( k, @" ?# a. k5 J7 }
林x鵬女朋友.... 由開場你差不多在我們背后支持我們到散場 2 i8 U- U" w2 e1 t$ _# c( ]( u

( n2 b5 k. \) o8 g8 }8 [9 l3 a5 I仲有所有參加我們比賽的波友仔, 歌街的工作人員, 亞姐亞哥 ....等等等
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

你冇多謝你自己喎!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

點解我俾人投訴呀??
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:45 發表 5 p, L. B" l- X) o
點解我俾人投訴呀??
, X, i+ h/ \2 R# x
投訴你太靚

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 02:47 發表
0 S$ o7 ~. S; d9 u0 d6 o. g6 c2 N; N& b
投訴你太靚
3 k8 c3 G# E% ~( l: M9 W! H

6 A- H" T" m' O' `夠啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:54 發表 4 u& L' E# S8 D! `
& V9 }. O2 b2 m: C) {, x. Y) E3 d, Q
5 V/ r1 U- s8 b8 w. T# t
夠啦!
( A: v3 x: Z6 z我都有野要投訴

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 02:55 發表
$ R- ]) i9 @& S7 X; s3 I% W2 ], {& Z
我都有野要投訴
. J8 Z( }+ h5 c, v$ w  h" w
& A" R; I. V" [( d% z5 W
咩事呢??

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 15:44 發表
9 y8 {9 J% r3 l; o/ m7 _& n  U( s0 ]8 k( A2 {6 ~$ I/ F1 G
( Z9 _7 i0 k# R9 f0 A" K1 {
咩事呢??
" u9 ?! v6 m: |. p7 e/ z
投訴D人剩係睇你做果場....我地果場又冇人睇
7 a# R7 }- t/ D8 V3 Y同埋投訴MAO兄點解可以咁犀利,咁多人既比賽都可以搞得咁順暢,頭頭是道

因為有人幫我買三文治 lor
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-5 15:49 發表
! r. [6 S/ H2 r( E6 w" i因為有人幫我買三文治 lor
1 M; E2 \/ L2 ^& z! X個三文治據聞好正咁

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 15:46 發表 9 c9 ^5 Y6 \3 [  n$ Z- ?

$ r3 ~9 F" H$ k: ^; W0 j6 O投訴D人剩係睇你做果場....我地果場又冇人睇 2 D( N% R* D' r: o0 X
同埋投訴MAO兄點解可以咁犀利,咁多人既比賽都可以搞得咁順暢,頭頭是道
4 b' E- r" ^+ q! F! ?
2 S0 H: j* Y: J' _) ~8 o2 z* `* \本身我做緊你地個場球證,
: P* _3 H8 X* |: J& {點知mao兄半路中途夾走我去做第二場,, J' l4 t" m9 }1 k3 o$ c2 F7 J
唔關我事架!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 16:13 發表 ( v1 c% {! H& |! l. V: o
; P/ r! X- ~5 Q& E3 U- t( ~- f
9 k. C$ Q7 _# j6 W
本身我做緊你地個場球證,5 G, y: ]4 F0 ]* M# J- L- F
點知mao兄半路中途夾走我去做第二場,4 q2 k0 Q8 g- P. W
唔關我事架!!
6 m) ^2 F9 e, V4 n
所以要投訴囉

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 16:17 發表
% S+ c% c% W. [* V; E% y; e5 E- S
: j8 T! S" d3 C" ]所以要投訴囉
& C  v. _% v2 d' X' g

& R4 h: S3 d- s

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 16:24 發表
$ B: j$ P, K2 d
$ m& l$ `$ v3 T0 r. `" A0 V5 t/ Y+ C% v+ K
, |- A1 i6 x( F6 V6 {. t

發新話題