25 12
發新話題

【國慶盃】有人投訴野田妹

【國慶盃】有人投訴野田妹

比賽打到八強左右...乒工廠 vs 俊一.
2 U. h4 x3 s3 c- C' N) H當時是野田妹幫我做才判....點知三十男一名英俊球員 走到我面前投訴  `9 U% M+ e& a
佢話點解人地塲比賽有個咁索的球証....." K% Z) h4 Y: e$ V

2 M' T/ r+ Y7 k7 |我當堂唔識答
4 G: ~) o; G5 m/ B如果你是我, 你會點回應呢
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

時也命也.....

建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表
. H! @  k# @# R2 _建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
- I/ f  ~) [- b' p8 P$ W* ]

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-4 18:54 發表 / e" f0 v+ E1 U0 a; w- t3 y& O
時也命也.....
7 g. J7 w1 s7 H! p  X. q仲有「運也」......
※※§§§§§§▽▼▼▼▼▼□◇◆◆

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表 5 J6 [2 `) ?5 l; A3 n/ g

) ~6 f, @# `5 A; e5 G1 K
' K/ ^; q! ?- L: [1 s: ~吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
9 \! }8 L9 n3 I# }
冇人 bid 就要繳費做,無得縮沙。問你4未!!

鬼叫乒工廠多靚仔, 唔恨得咁多, 自己檢討吓啦.

我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2009-10-4 20:58 發表
2 ^9 L# A6 r6 t我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
! i7 o! C3 k" ?- b咁唔通乒工廠班靚仔掛住睇佢 , 所以...................

哈哈...你答佢幻覺黎仲好啦~
哈哈`^^...我要創造奇跡~

可惜野田妹得一個,同一時間只可以做一場......2 [& V0 m) s& B( a; T; U
一係mao兄下次八強、四強,逐場逐場開,咁就唔駛驚手掌係肉,手背又係肉la
( t" i- b2 M6 j
0 U5 f  @0 W2 o, w; [但我要分番佣喎

我怕 d 觀察看人唔看波
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-4 23:42 發表 " U( @& |6 U; C; r6 @5 r
我怕 d 觀察看人唔看波
7 t; E$ @+ ]0 Y: L+ R  c/ X' c3 y佢地唔會既

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-10-4 18:50 發表 7 {( l, }! b! T' X. l
我會話,人地索關你咩事,你專心打你既波,你輸左就真係抵你死啦
4 Y  \4 l/ y$ I0 R( g& ^
# O# z4 x. |8 z7 j
但我諗個個人應該唔係打緊...
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表 8 _5 L  u4 J7 C$ x% v
建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
0 a; X+ m8 H# @( E& B1 J: W

+ Q' s! e# [/ _4 r# J我唔賣身架!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表 9 S, B; K; r5 R
6 @0 V  r9 v: d* O

) J+ q9 z1 r# L吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
, M% D/ `* P" A9 E: W# m( C# ]/ x1 G$ R% A$ u
咁你要檢討下啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:49 發表 8 J, a3 Z$ `9 k5 ^5 O" w( ]

, Z0 v4 y  h5 n; q0 }
! \# J7 \) Q: w7 [- l但我諗個個人應該唔係打緊...
6 b1 w( \. j- |. P# a1 Q: m
軒仔就可能會打打下分心

25 12
發新話題