25 12
發新話題

【國慶盃】有人投訴野田妹

【國慶盃】有人投訴野田妹

比賽打到八強左右...乒工廠 vs 俊一.
' d# y2 f2 a" _9 F當時是野田妹幫我做才判....點知三十男一名英俊球員 走到我面前投訴
( P" u3 ^. ^$ f5 Q1 p佢話點解人地塲比賽有個咁索的球証.....& g+ ]% T: T& |8 }

6 {5 u% }' G+ |& k2 z我當堂唔識答 8 m$ C6 _' B' x; ]0 [4 k. |3 P  R
如果你是我, 你會點回應呢
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

時也命也.....

建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表 0 w8 ]( x# a. V6 b; N
建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
3 @( ?/ f+ q/ P& h; Y- O: d

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-4 18:54 發表 8 X1 u% c# b5 |- a! Q& P
時也命也.....
- @* [) |: e2 S仲有「運也」......
※※§§§§§§▽▼▼▼▼▼□◇◆◆

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表
. _9 `0 |0 e9 q4 _$ C- A  N1 f$ H& E" R, [# V( R% v% z% s( Y
6 O2 i7 q2 w2 Q# h: [" \
吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
- }' [5 k1 n4 [( h7 i5 l冇人 bid 就要繳費做,無得縮沙。問你4未!!

鬼叫乒工廠多靚仔, 唔恨得咁多, 自己檢討吓啦.

我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2009-10-4 20:58 發表
0 J& d) ~1 m6 p7 ~  W! D我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
  E0 l- e, F3 |/ y咁唔通乒工廠班靚仔掛住睇佢 , 所以...................

哈哈...你答佢幻覺黎仲好啦~
哈哈`^^...我要創造奇跡~

可惜野田妹得一個,同一時間只可以做一場....... u  u( x6 r  ?0 l
一係mao兄下次八強、四強,逐場逐場開,咁就唔駛驚手掌係肉,手背又係肉la 1 @- o) i( t9 ?; y2 j; ?% V: b
+ k. v9 K& N5 X- P  b/ x! C
但我要分番佣喎

我怕 d 觀察看人唔看波
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-4 23:42 發表
' z: G- I4 V9 W; `1 \4 @; E" b% ?我怕 d 觀察看人唔看波
, V- u" ?- [' \% t
佢地唔會既

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-10-4 18:50 發表
+ C3 O' e0 i. v  j/ e9 l) ]7 t我會話,人地索關你咩事,你專心打你既波,你輸左就真係抵你死啦
* r4 W& ^! s7 ?/ l. b8 x8 b! M( V7 x; Y$ L' c* u; ?' p
但我諗個個人應該唔係打緊...
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表
2 ?  U' \5 W: V: w/ m+ E建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
  a# m5 ^+ t9 |( W& h1 Q" @4 @) X4 W) }0 g- p( U; X% F  ~
我唔賣身架!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表 9 C1 {; Q: U1 J2 [/ X% d
$ I6 `) f7 N. N

" I0 j$ ~- B( g0 z$ g% B4 s9 S7 v# _吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
* p- b) ?" S0 `8 X
# U( B/ {4 R! @" S4 l! @
咁你要檢討下啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:49 發表 - j0 U3 E, J# L* e" c8 j

N5 o# b5 i- q) {  ^
* |  A# X1 Y9 |# E2 l9 t8 j但我諗個個人應該唔係打緊...
1 t- i4 \/ I4 M% g
軒仔就可能會打打下分心

25 12
發新話題