94 12345
發新話題

【召集球局】: 12月20日 (星期四) 8:00 - 11:00pm 何文田康樂中心波局(完)

【召集球局】: 12月20日 (星期四) 8:00 - 11:00pm 何文田康樂中心波局(完)

地址: 何文田忠義街1號

交通途徑 :

1. 乘火車到紅磡轉8號小巴 (新界區人仕)
2. 乘mtr到旺角區新寶戲院對出公園轉乘"愛民"小巴(巿區人仕)

費用$10一個鐘
新人請留contact比我先加名
可以打到11:00pm請講聲,因我仲要book table!!!
冇我contact請pm我!!!!!!!!

已BOOK 5張,人多再加

1.Gary Cheung +10
2.Martin +5
3.輝 (9 - 11pm) +5
4.諾沃克 +5
5.啊影 +5
6.bartender (9 -11pm) +5
7.幻殺 +5
8.puikee1227 (8 - 10pm) +5
9.Augustmoon +5
10.mrke (8 - 10pm) +5
11.瑤瑤 +5
12.羅殺 (8 - 10pm) +5
13.philip

14.44_66 +5
15.Ben
16.阿鐵 +5
17.Mao +5
18.Goku (9 - 11pm) +5
19.johnnywai
20. 輝Sir
本帖最近評分記錄

gogogo >>>>>>>>>>9-11
本帖最近評分記錄

暫 8-10
本帖最近評分記錄
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

我到呀!!暫定8-10
Please count me in:lol
本帖最近評分記錄

我嚟 8-11 唔該 :loveliness: ,
本帖最近評分記錄

gary 兄:我嚟呀8-10唔該:D

Dear Gray,

I will join at 2100-2300 hrs.  (but not confirmed)

Please count me in.  Thanks.

引用:
原帖由 mrke 於 2007-12-19 01:44 發表
gary 兄:我嚟呀8-10唔該:D
count u la...!!!!!!!!!!!!!:)

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 18-12-2007 17:45 發表
地址: 何文田忠義街1號

交通途徑 :

1. 乘火車到紅磡轉8號小巴 (新界區人仕)
2. 乘mtr到旺角區新寶戲院對出公園轉乘"愛民"小巴(巿區人仕)

費用$10一個鐘
新人請留contact比我先加名
可以打到11:00pm請講 ...
""已book兩張, 人多再加""

gary 兄, 你o既球局邊度會少人架, book 定都得喇, 又來廿個:lol

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-19 11:29 發表

""已book兩張, 人多再加""

gary 兄, 你o既球局邊度會少人架, book 定都得喇, 又來廿個:lol
u come or not ga???:L

你搞我實come, 要練波打比賽, :handshake
到時要麻煩你了
本帖最近評分記錄

我都黎 !
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-19 11:43 發表
到時要麻煩你了
咩比賽? 12/22?:o

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-19 11:43 發表
到時要麻煩你了
我樂意為大家服務!!!!!!:)

引用:
原帖由 瑤瑤 於 19-12-2007 11:45 發表

咩比賽? 12/22?:o  
yup

引用:
原帖由 瑤瑤 於 19-12-2007 11:45 發表
我都黎 !
點解gary 只係加你分:L :L

引用:
原帖由 hkttf 於 19-12-2007 11:56 發表

this is not the first time
唉.......唔緊要啦
gary 兄咁忙.......................

引用:
原帖由 hkttf 於 19-12-2007 11:56 發表

this is not the first time
我改名可能會好啲
:lol

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-19 11:58 發表

我改名可能會好啲
:lol
加0左喇!!! 頭先好忙呀!!!!!!!!!!!:Q

引用:
原帖由 極道羅殺 於 19-12-2007 11:57 發表

唉.......唔緊要啦
gary 兄咁忙.......................
我都知gary 兄忙
我都係講下笑姐:lol

94 12345
發新話題
最近訪問的版塊