發新話題

【召集球局】: 12月20日 (星期四) 8:00 - 11:00pm 何文田康樂中心波局(完)

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-19 16:47 發表

你條衰公 不知咄面幾 多呀 山 , 呀 肆 啦 , 哼 :@
不要屈我呀!!! 大老爺!!!!!!!!!!!!!:Q

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-19 17:06 發表

I want but I can't
u must...... not u want...!!!!!!!!!!!:lol

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-19 17:06 發表

I want but I can't
乜會攪到聽晚都未攪掂家咩?:o

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-19 17:21 發表

許要將條  咸魚   整到識游   蝶背蛙自   四式 ;P
oh...too bad.......

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-19 14:05 發表
請問有冇人會早啲到打7點呢??
羅殺:
 7點book左未?7點我得呀!!

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-19 18:08 發表

I will try my best:L
咁希望聽日見到你啦:loveliness:

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-19 16:25 發表
天日醉想打既係 酒保 同 樂落 , 因為邪人我比較 :$
我唔係好邪啫~~~~比起mao,樂,brian等等:L

我又來, count me in
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Goku 於 2007-12-19 23:17 發表
我又來, count me in
yeah.......!!!!!!!!!!!!:lol

引用:
原帖由 puikee1227 於 19-12-2007 19:51 發表

羅殺:
 7點book左未?7點我得呀!!
到時見,

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-20 11:00 發表

到時見,
enjoy d la..!!!!!!!!!!!!!:)

Unable to join you guys tonight! :'( Enjoy!:victory:

根哥今晚到不到 ?:loveliness:

引用:
原帖由 Mao 於 2007-12-20 13:25 發表
根哥今晚到不到 ?:loveliness:
no..............!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-19 16:25 發表
天日醉想打既係 酒保 同 樂落 , 因為邪人我比較 :$
4哥, 點名要同我打波, 簡直係我既榮幸呀:$
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-20 13:58 發表

4哥, 點名要同我打波, 簡直係我既榮幸呀:$
係呀!! 化定粧喇!!!!!:lol

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-20 14:00 發表

係呀!! 化定粧喇!!!!!:lol
我或者會九點來.......不過要睇埋大細孖嘅面色先:L

因為有成六晚無同大細孖同檯食飯了:P

發新話題
最近訪問的版塊