發新話題

【召集球局】: 12月20日 (星期四) 8:00 - 11:00pm 何文田康樂中心波局(完)

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-20 16:38 發表

我或者會九點來.......不過要睇埋大細孖嘅面色先:L

因為有成六晚無同大細孖同檯食飯了:P
ok!!! 咁可能要book多張!!!!!!!!!!!:Q

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-20 16:46 發表

ok!!! 咁可能要book多張!!!!!!!!!!!:Q
剛剛大孖通知........你今晚邊處都不用去了......... :'(

因為大孖買了邊爐料 :L

而細孖又未放學:L

今晚應該有排食.........趕唔切來:'(

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-20 17:16 發表

剛剛大孖通知........你今晚邊處都不用去了......... :'(

因為大孖買了邊爐料 :L

而細孖又未放學:L

今晚應該有排食.........趕唔切來:'(
bad news.............!!!!!!!!!!!!:Q

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-20 17:27 發表

bad news.............!!!!!!!!!!!!:Q
同你早幾日同一遭遇啫:handshake

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-20 17:30 發表

同你早幾日同一遭遇啫:handshake
咪咁記仇啦!! 衰公!!!!!!!!!!!!!:lol

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-20 17:31 發表

咪咁記仇啦!! 衰公!!!!!!!!!!!!!:lol
我記仇就唔會想0黎喇死佬:lol

不過真係0黎唔到之嘛:L

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-20 17:33 發表

我記仇就唔會想0黎喇死佬:lol

不過真係0黎唔到之嘛:L
下次啦....我等你!!!!!!!!:lol

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-20 17:37 發表

下次啦....我等你!!!!!!!!:lol
咁我嗌交都來喇 :$

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-19 11:58 發表

我改名可能會好啲
:lol
開始變成:瘦瘦俏羅殺 了  :lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-20 17:56 發表

咁我嗌交都來喇 :$
你今晚過度活躍!!!!!!!!!!:Q

今天比 Ben 沖爆左.......他好勁 !!

今日符6爆左 馬田

引用:
原帖由 Mao 於 2007-12-21 02:09 發表
今日符6爆左 馬田
輸彫時比你隻衰貓,激死我!!!!!!!!!!1:@

隻貓又搞點馬田同gary, 都話深造完唔同啲啦, 下次我要排隊跟貓兄打:time:

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-21 11:24 發表
隻貓又搞點馬田同gary, 都話深造完唔同啲啦, 下次我要排隊跟貓兄打:time:
咪係!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Q

sorry ar....!! 琴晚冇同你練波:L

引用:
原帖由 輝Sir 於 20-12-2007 23:56 發表

開始變成:瘦瘦俏羅殺 了  :lol
我中意gary 改的"極道靚靚":lol

引用:
原帖由 Mao 於 21-12-2007 02:09 發表
今天比 Ben 沖爆左.......他好勁 !!
佢真係唔野少, 好活躍, 又沖

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 21-12-2007 11:32 發表

咪係!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Q

sorry ar....!! 琴晚冇同你練波:L
哼:@ :@

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-21 11:39 發表

哼:@ :@
don't kill me !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Q

發新話題
最近訪問的版塊