發新話題

【官涌球局】: 1月30日 (星期三) 8:00-10:00pm 官涌體育館( 完)

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-8 13:11 發表

睇下隻貓點囉......唔係你地咪黎囉
多謝瑤瑤大人;P
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

男子雙打八強!:L

邪氣必 "勝"

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2008-1-8 17:25 發表

ok ok welcome to join with me....
多謝貓哥, 既指教~
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

賜教:handshake

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 10-1-2008 00:13 發表
目標只有一個   邪死  邪神 :lol
我同小子都係路過既粉絲,吾好 錯良民!:L
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 10-1-2008 00:13 發表
目標只有一個   邪死  邪神 :lol
睇嚟你兩個係死敵.....:funk:

引用:
原帖由 深水藍 於 10-1-2008 01:26 發表

極度兇惡~
傳說中羅殺一招望後沖前沖死人~
有啲咁o既樹..............

邪神........唔知你係邊個呢 ?:lol

邪神 vs 邪貓

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 10-1-2008 10:48 發表
邪神........唔知你係邊個呢 ?:lol
不過多左個邪界高手(甲級邪人)到此一遊, 多一股殺氣

old cake ..........我地似乎跌左落去邪人谷乎:lol

隊隊都系邪人邦:@
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 hkttf 於 10-1-2008 12:37 發表

邪神 + 羅殺 vs 邪貓 + Back Hand Mao
呢個配答好正
又或者邪神+back hand mao vs 邪貓 + 羅殺都得

引用:
原帖由 深水藍 於 10-1-2008 12:34 發表

當年RAY都有睇住的~
仲提當年~~~~~化啲啦
你都已經貴為甲組人
我還是由零開始, 不能相提..................................

引用:
原帖由 hkttf 於 10-1-2008 12:35 發表
....死啦...講 緊佛計....唔多明
佢呢位老人家還提想當年
所以係唔明架喇

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-1-10 12:42 發表

仲提當年~~~~~化啲啦
你都已經貴為甲組人
我還是由零開始, 不能相提..................................
點解你無同他們與時並進.....?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 10-1-2008 12:50 發表

點解你無同他們與時共進.....?
..............................................實力問題........................................我太屎波..............................:L :L

咁o既問題都要問...........好傷心.....:'( :'(

發新話題
最近訪問的版塊