發新話題

回歸盃 2010 ~ 計劃中

回歸盃 2010 ~ 計劃中

有什麼意見, 請發表  N+ N# w- B# F  V  V
前年 128人, 分別由 iphone, 2二, 馬家樂及司徒 四位甲組分別得 1-4+ T7 Z2 c2 m8 k/ m! N3 A  z
八強由 jimmy, 松本然, 卓軒及油昇浩四位甲組奪得
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

越級挑戰, 想贏並唔容易, 硬要丁丁打甲組高手, 唔係挑戰, 係無癮. 當然, 仲有部分人喜歡越級挑戰, 亦要比機會人.  總結: 我提議分2組比賽.
8 N3 C( O/ z, F' I1. 公開組: 任何人士都可以參加$ ^2 Z3 F1 p$ k; h: |
2. 預備組: 只限丙.丁,茂組(乒總排名)男士及任何組別女士參加
- H- e* I4 Z  t每人只限報一組.
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 thank you for your comment 2010-3-18 17:04

都好喎
1 p" v  P; i4 \" p$ h分開左呢兩個組別" U( `2 F  ~5 \+ q9 S% l' T
可以隨意俾網友們報名' ~" {" `0 @& i( ^# d$ V: G  P1 a
agree

認同x3  我都想參加

我地全力支持

支持!!! 呢個係我特別的日子緊支持啦!!!記得對上果次仲請埋呀貓哥去慶宮同慶祝!! 仲有成班奪標功臣,十分之開心

個陣時考完lu,可以放鬆番

我建議為女子球員開設一組.....

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-3-18 23:25 發表 , P8 C0 ~. Y9 ~1 r: J/ m. X; g
Killer
) D& Y: u) X$ T& v7 r2 E
我只是小刺客5 h3 A9 T; S( R% y% r
4 A% O1 }% G* y0 |' s

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-3-20 20:05 發表 ' ?4 P$ W- j* e; w; K
我建議為女子球員開設一組.....
/ G; Q) }4 _, \( dhkttf大把女...我想玩呢類既女子組比賽好耐* \: ?0 W" p' r  s; Q9 w3 d

$ Z' D) A/ N+ G+ C0 Lagree x 3

引用:
原帖由 廠長 於 2010-3-19 12:10 發表
# ?. k; y8 n2 L% ?, W1 f; c支持!!! 呢個係我特別的日子緊支持啦!!!記得對上果次仲請埋呀貓哥去慶宮同慶祝!! 仲有成班奪標功臣,十分之開心
6 T% l) }6 S( w( t' c1 c) G. F% F& [3 W( g6 S/ {/ D6 r' I' I$ Z4 O
叫番我衰貓....貓哥聽唔慣
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題