26 12
發新話題

【召集球局】: 1月17日 (星期四) 8:00 - 11:00pm 何文田康樂中心波局(完)

【召集球局】: 1月17日 (星期四) 8:00 - 11:00pm 何文田康樂中心波局(完)

地址: 何文田忠義街1號

交通途徑 :

1. 乘火車到紅磡轉8號小巴 (新界區人仕)
2. 乘mtr到旺角區新寶戲院對出公園轉乘"愛民"小巴(巿區人仕)

費用$10一個鐘
新人請留contact比我先加名
可以打到11:00pm請講聲,因我仲要book table!!!
冇我contact請pm我!!!!!!!!

8 - 9 pm 三張枱無得加
9 - 11pm 三張可再加

人多再加

1.Gary Cheung +10
2.martin +5
3.Johnny +5
4.fanlam +5
5.Zoe
6.kqk
7.影 +5
8.幻殺 +5
9.Topgun +5
10.傑仔 (9 - 11PM) +5
11.鐵板燒 (8 - 10PM) +5

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-1-14 11:51 PM 發表
地址: 何文田忠義街1號

交通途徑 :

1. 乘火車到紅磡轉8號小巴 (新界區人仕)
2. 乘mtr到旺角區新寶戲院對出公園轉乘"愛民"小巴(巿區人仕)

費用$10一個鐘
新人請留contact比我先加名
可以打到11:00pm請講 ...
:'( :'( 今個星期四又唔得....要去飲....

不過如果日後定期星期四晚會有返"乒工廠球局"的話,
我會刻意安排來參加:loveliness: 實在太耐沒有機會出席喇:Q

join!!!!!!!1
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-14 23:59 發表

:'( :'( 今個星期四又唔得....要去飲....

不過如果日後定期星期四晚會有返"乒工廠球局"的話,
我會刻意安排來參加:loveliness: 實在太耐沒有機會出席喇:Q
好呀!!!!!!!!:)

Thank You 張廠長 !!  :P

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-1-15 00:03 發表
Thank You 張廠長 !!  :P
老友!! 唔好客氣!!!!!!!!!!:lol

可預見人數將會如常頂盛! 故又不能參與了! :) :lol

引用:
原帖由 alanhbest 於 2008-1-15 00:41 發表
可預見人數將會如常頂盛! 故又不能參與了! :) :lol
典解人多就唔參加得???

回復 9# 的帖子

因吾乃穩閉蛋散青年一名 加 弱雞怪球手而已! :lol :victory:

我又打,我打8-11
本帖最近評分記錄

updated..........!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol

joined confirmed :lol

9-11 唔該:handshake

9-11 唔該:handshake
本帖最近評分記錄

Unable to come due meeting at night!:'(

I join, thks. :)
本帖最近評分記錄

我唔黎啦......
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-1-16 14:15 發表
我唔黎啦......
典解呀?

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-1-16 23:09 發表
典解呀?
約左好多個係好多個, 短裙, 吊帶背心妹妹仔去街....哈哈
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-1-16 23:55 發表

約左好多個係好多個, 短裙, 吊帶背心妹妹仔去街....哈哈
咁正! Good luck bro! :victory:

26 12
發新話題
最近訪問的版塊