發新話題

【官涌球局】: 2月13日 (星期三) 8:00-10:00PM 官涌乒乓球室 (Finished)

引用:
原帖由 HKSpurs 於 2008-2-12 01:41 發表

多謝你們肯讓我一齊玩 :)
幾時變得咁生外呀 Raymond :handshake

呢處好多波友仔(如我)都曾經同你打過波o架:lol

輝sir,我同你有冇打過波ar?:lol

引用:
原帖由 sas 於 2008-2-12 18:19 發表
輝sir,我同你有冇打過波ar?:lol
唔記得;P

不過見到時可能大家都識;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-12 18:28 發表

唔記得;P
:lol
不過見到時可能大家都識;P
你住香港就過九龍打波:lol    2/13

我住九龍就過香港打波:lol    2/13
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-12 17:56 發表

幾時變得咁生外呀 Raymond :handshake

呢處好多波友仔(如我)都曾經同你打過波o架:lol
我都同   Raymond 打過啦:lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2008-2-12 19:25 發表

我1月29報名果日都未有港島區賽事 ;P

唔知你又點解會越區呢又 ;P

回復 71# 的帖子

我都未同Fai Sir/ Raymond 打過波, 他們不會理我的! :lol

引用:
原帖由 alanhbest 於 2008-2-12 19:33 發表
我都未同Fai Sir/ Raymond 打過波, 他們不會理我的! :lol
我都只係見過你打波,不過都會理你嘅;P

回復 74# 的帖子

是呀, Fai 蛇, 那次在伊館我打羽毛波時被你和馬手田大俠發配, 指教了一下, 使我的羽毛波技步步高升了!  :lol

引用:
原帖由 alanhbest 於 2008-2-12 20:47 發表
是呀, Fai 蛇, 那次在伊館我打羽毛波時被你和馬手田大俠發配, 指教了一下, 使我的羽毛波技步步高升了!  :lol
你又失憶囉;P

明明係你同拖友仔去 book 壁球室打乒乓波:lol

而家又話去打羽毛波;P

引用:
原帖由 小過童 於 2008-2-12 19:25 發表

原本我都預左過九龍打官涌同貓貓 / 輝Sir 打,

i think i can come tmr:)

我可以來嗎? 仲有沒有位?

我準時到 :lol

好似仲有一個位wor.
不過官涌我未去過,
係咪MTR佐敦C2出口呢?:)

引用:
原帖由 Happy仔 於 2008-2-13 10:42 發表
好似仲有一個位wor.
不過官涌我未去過,
係咪MTR佐敦C2出口呢?:)
寶靈街出口..一直行..一直行, 見官涌市政大樓

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-13 11:14 發表

寶靈街出口..一直行..一直行, 見官涌市政大樓
OK! I join, 咁我試下去啦,由於要搵,可能要遲d到,請問第幾層呢?

引用:
原帖由 Happy仔 於 2008-2-13 15:13 發表

OK! I join, 咁我試下去啦,由於要搵,可能要遲d到,請問第幾層呢?
5/F

I'll be there as well man :)  Please count me in..Thanks :lol

發新話題
最近訪問的版塊