發新話題

【官涌球局】: 2月13日 (星期三) 8:00-10:00PM 官涌乒乓球室 (Finished)

引用:
原帖由 Goku 於 2008-2-13 01:36 發表
我可以來嗎? 仲有沒有位?
黎啦黎啦....我幫隻貓答....:lol

爆到飛起

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-13 16:45 發表
爆到飛起
黎豆利是嘛......唔打都黎:lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-13 16:53 發表
黎豆利是嘛......唔打都黎:lol  
我都黎逗利是~~~逗完即走.:lol

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-13 17:04 發表

我都黎逗利是~~~逗完即走.:lol
可能佢地完場前先派....:lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-13 17:06 發表
可能佢地完場前先派....:lol  
唔會俾佢地咁做..
官涌個乒乓球室門口好細, 我8點前到, 守住門口...要入場就~~~嘿嘿:lol

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-13 17:08 發表

唔會俾佢地咁做..
官涌個乒乓球室門口好細, 我8點前到, 守住門口...要入場就~~~嘿嘿:lol
唔好咁快走啦..我又可能會遲到

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-13 17:08 發表

唔會俾佢地咁做..
你成成家立室o左咁耐都應該係時候做番少少o野喇:lol

你守住個門口來派我又點會比其他波友話你呢:handshake

我重申.........今晚邊個同乒乓人過唔去就即係同我過唔去:@

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-13 17:10 發表
唔好咁快走啦..我又可能會遲到  
我今晚黎目的係見妳一面咋:$ .....(我咁講Gary Cheung一定咋形~~;P )

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-13 17:13 發表

我今晚黎目的係見妳一面咋:$ .....(我咁講Gary Cheung一定咋形~~;P )
好彩唔係o黎食佢煮o既麵o者;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-13 17:15 發表

好彩唔係o黎食佢煮o既麵o者;P
啜佢塊面:kiss: ....????:L唔係化....

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-13 17:13 發表

靚仔!! 我點解會炸形呢?:L

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-13 17:17 發表
靚仔!! 我點解會炸形呢?:L
因為我黎0既目的係為左見你一面嘛...

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-13 17:19 發表

因為我黎0既目的係為左見你一面嘛...
你究竟想見邊個ga.....咁花心:$

減一舊呀!!!!!!!!!;P

貓兄

小弟今晚不能來了

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-13 17:20 發表
你究竟想見邊個ga.....咁花心:$
減一舊呀!!!!!!!!!;P
咪係 GARY 想見 瑤瑤 一面 囉...就係咁簡單..嘻嘻

減一舊?? 我都未計你車錢呀...記得用利是封入好添呀.

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-13 17:23 發表
貓兄

小弟今晚不能來了
做乜放飛機????:funk:

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-13 17:25 發表

咪係 GARY 想見 瑤瑤 一面 囉...就係咁簡單..嘻嘻

減一舊?? 我都未計你車錢呀...記得用利是封入好添呀.
你兇我:funk:  D睇場去0左邊???

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-13 17:32 發表
你兇我:funk:  D睇場去0左邊???
你搵輝SIR 呀? 佢去左食面囉..

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-13 17:34 發表

你搵輝SIR 呀? 佢去左食面囉..
我今晚只會做路人甲、乙、丙;P

發新話題
最近訪問的版塊