發新話題

【召集球局】: 10月25日 (星期四) 7:00-11:00pm 召集球局4 (Finished)

最辛苦同小過童打,dill 時到想放棄

引用:
原帖由 bartender 於 2007-10-26 01:13 發表
我輸了兩舖dill時,對童兄有點把握力不足!!!!:'(

Goku很強
要全力對他才可
他很熟波
如一板質量不好就不能打win
多d來吧Goku兄

引用:
原帖由 BrianDD 於 2007-10-26 01:45 發表
Goku很強
要全力對他才可
他很熟波
如一板質量不好就不能打win
多d來吧Goku兄
我只能險勝goku兄!!!!!!!!!!!!!:L

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-10-26 01:48 發表

我只能險勝goku兄!!!!!!!!!!!!!:L
ha ha我也是
他退枱退得太早
橫打可放膽大力d
發下旋好轉

引用:
原帖由 bartender 於 2007-10-26 01:11 發表
今晚好好玩呀!!!!!第一次見candy,好波好聰明!!!:lol
我輸了3場, old cake and goku係我技不如人,candy 係我輸冇腦:'(
CANDY姐姐, 既靈活度超強, 走位勁快 !

引用:
原帖由 bartender 於 2007-10-26 01:13 發表
好似打21分.......:lol

昨晚好好玩呀, 真係內力賽, 我打到第四個對手已經氣力不計, 下星期五點算 :Q

我比兩個邪人.......(阿諾同Brian) 搞到無啖好食:'(   還是要多D同邪膠教量....教量
同Brian 對戰的一局,一開局我有一球擺短:lol ,搞到Brian爭D買起塊板,但仍有少許傷痕,在此say sorry:handshake
Topgun 兄放水:lol 還我心願,比我Win番次:)
Candy 鬥志可加.......每打一球都檢討得失(態度正確,直得我們學習),比她報回上次敗陣之仇:'(

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-10-26 09:16 發表

CANDY姐姐, 既靈活度超強, 走位勁快 !
點解我無份同CANDY姐姐打嫁 :Q

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2007-10-26 10:05 發表

點解我無份同CANDY姐姐打嫁 :Q
因為姐姐話你唔聽話:lol

未能同可樂上校對戰,只能同他數球約10分鐘,有點可惜:handshake

因他要早走............:time:

引用:
原帖由 小過童 於 2007-10-26 10:04 發表
我比兩個邪人.......(阿諾同Brian) 搞到無啖好食:'(   還是要多D同邪膠教量....教量
同Brian 對戰的一局,一開局我有一球擺短:lol ,搞到Brian爭D買起塊板,但仍有少許傷痕,在此say sorry:handshake
Topgun 兄放水:l ...
唔係擺短,係碰網:@

引用:
原帖由 BrianDD 於 2007-10-26 11:29 發表

唔係擺短,係碰網:@
係擺短學藝不精,負 Look 碰網:lol

引用:
原帖由 小過童 於 2007-10-26 10:27 發表
未能同可樂上校對戰,只能同他數球約10分鐘,有點可惜:handshake

因他要早走............:time:
It was a pity that I couldn't play with you and other brothers! In fact, I am also looking forward to playing with the girls, too! Candy, Garfield, Hoi Yi!!!:'( :'(

Luckily, it was great fun with family afterwards - badminton!

引用:
原帖由 小過童 於 2007-10-26 10:04 發表
Topgun 兄放水:l ...
童兄, 見笑見笑, 你球技一定比我精湛:handshake
由於時間關係, 我冇時間發揮據GUN哥所描述, 羅住個波滴地一分鍾後發球既表演比你睇:lol

引用:
原帖由 小過童 於 2007-10-26 11:36 發表

係擺短學藝不精,負 Look 碰網:lol
如果擺到都出枱了
完本出枱打算拉向你反手的
突然碰網要改手形入枱才出事:@

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-10-26 12:14 發表

童兄, 見笑見笑, 你球技一定比我精湛:handshake
由於時間關係, 我冇時間發揮據GUN哥所描述, 羅住個波滴地一分鍾後發球既表演比你睇:lol
噢!天唷.........:@ 我會少左好多時間同其它對手比試比試

我叫點解Brian咁早走呀,  完來小過童你整傷佢塊板 :lol

:$
引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2007-10-26 12:41 發表
我叫點解Brian咁早走呀,  完來小過童你整傷佢塊板 :lol
唔慯都要走ga la:$

發新話題
最近訪問的版塊