發新話題

【界限街局】: 2月6日 (星期三) 11:00am-1:00pm 界限街(Finished)

【界限街局】: 2月6日 (星期三) 11:00am-1:00pm 界限街(Finished)

年三十(2月6日)界限街,早晨波局,11-1點
已book場,3號場

現在有:
1) 我
2) Fai
3) alanhbest
4) 阿鐵
5)

玩法:不設台主制,22落,打足三盤
費用按到場人數均分
本帖最近評分記錄

嘩!~~正! 打完波可以行花虛買年花! :lol
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Fai.. 於 2008-2-4 16:28 發表
嘩!~~正! 打完波可以行花虛買年花! :lol
買咩花?....桃花...or 逃花?......:lol :lol

引用:
原帖由 tonycheung 於 2008-2-4 17:56 發表
ai..i still need to work .....too bad....
play with you guys after chinese new year  !!
OK...waiting for u:lol

回復 5# 的帖子

Poon 兄,
Thanks, 到時見!  :handshake :loveliness:
本帖最近評分記錄

1 table 5 men??

引用:
原帖由 阿鐵 於 2008-2-5 05:50 發表
我到Poon 兄,
Thanks, 到時見!
welocme....:handshake
see u then!

引用:
原帖由 傑仔 於 2008-2-5 00:29 發表
1 table 5 men??
係呀.....哥仔...5p,:lol
你來不來?:lol :lol

2上2落,好快樂!:lol :lol

點解你地年三十都未有假放咁衰????:lol

引用:
原帖由 poon 於 2008-2-5 16:28 發表
點解你地年三十都未有假放咁衰????:lol
答得真底死........!:lol

引用:
原帖由 kelvin0012 於 2008-2-5 16:34 發表

咪係囉...個個朋友都放曬啦....三十有無得早放都未知呀~~~~~~~
噢.....兩張床(too bad):Q

引用:
原帖由 kelvin0012 於 2008-2-5 16:34 發表

咪係囉...個個朋友都放曬啦....三十有無得早放都未知呀~~~~~~~
朋友!你的工作緊係為人民服務行業!!!!!

引用:
原帖由 kelvin0012 於 2008-2-5 16:39 發表
不是呀.....不過日本仔公司唔興放早囉.....
哦.....! :)

引用:
原帖由 kelvin0012 於 2008-2-5 16:39 發表
不是呀.....不過日本仔公司唔興放早囉.....
想放好易姐.....明早打個電話返公司...請病假囉.....:lol :lol :lol
咁咪可以尼打囉.....呵呵呵:lol :lol

回復 1# 的帖子

Poon 兄,
明天早上我的朋友 Kenny (你之前也見過他) 可能都想來打一會, 但會早D 走, 可以嗎? :loveliness: :handshake

年三十都有人開局, 真羨慕

發新話題
最近訪問的版塊