21 12
發新話題

【週四乒聚】 26/8/2010

【週四乒聚】 26/8/2010

來賓:

1. 珊
2. 大吉
3. gary001
4. 小閒
5. Martinluk
6. Chung

(FULL)

參與詳情,請細閱【週四乒聚】通告
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=25360&extra=page%3D1

乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

join
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

Gary001 join

大吉 , gary001 , 謝謝參與!

我報名!多謝!

I join

sorry, i can not join your game

小閒哥, 歡迎!!!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2010-8-21 16:17 發表
小閒哥, 歡迎!!!
bd_fan上次未打源,今次保訴!

洗怕你磨........開泥衫蛋通粉一碟, 我食得曬有突!

bd 大哥  我同埋個fd (chung)  join,   thank you

Martin and Chung,
welcome to U all!
C U on coming Thursday !!

啊! 咁快full哂,想同bd_fan兄打番場波都唔得tim.

引用:
原帖由 Happy仔 於 24-8-2010 10:53 發表
啊! 咁快full哂,想同bd_fan兄打番場波都唔得tim.
Happy 師兄, 你唔嫌我波屎 ?   

真係希望你可以多 d 到本會參與乒乓友聚!!!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2010-8-24 12:26 發表

Happy 師兄, 你唔嫌我波屎 ?   

真係希望你可以多 d 到本會參與乒乓友聚!!!
你點會屎波呀?相反我覺得好好玩,你既拉波好勁,你又唔教我,所以現在我轉打粒仔抽擊,得閒出黎試下我塊粒仔啦!

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-8-24 17:14 發表

你點會屎波呀?相反我覺得好好玩,你既拉波好勁,你又唔教我,所以現在我轉打粒仔抽擊,得閒出黎試下我塊粒仔啦!
好呀....happy仔找個星期四來玩下啦!

引用:
原帖由 小閒 於 2010-8-24 17:17 發表

好呀....happy仔找個星期四來玩下啦!
唔...看來我轉正貼後的第一個勁敵就是你.我要同你切磋下至得,順便給我一些意見。

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-8-25 00:12 發表

唔...看來我轉正貼後的第一個勁敵就是你.我要同你切磋下至得,順便給我一些意見。
咁你下次記得早D報名呀!

有你兩位 殿堂級人馬 光臨,我地就無任歡迎啦!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2010-8-25 12:20 發表
有你兩位 殿堂級人馬 光臨,我地就無任歡迎啦!
啊!非也,聽聞你兩位千金才是超級人馬!

21 12
發新話題