發新話題

【狂龍乒聚】 9/9/2010

深水
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

深水土步地鐵站 A 出口(北河街) , 北河街巿政大樓五字樓 見 !

小弟今晚獨闖龍潭, 希望大家高台貴手,讓小弟三分.

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-9-9 13:14 發表
小弟今晚獨闖龍潭, 希望大家高台貴手,讓小弟三分.
真高興又可以同你交手呀!

我想和小閒打
wai

回復 1# 的帖子

Pls. count me in. Thanks.

引用:
原帖由 yatwai 於 2010-9-9 13:51 發表
我想和小閒打
好呀 !我大約6:30到...你呢???

引用:
原帖由 GARIC 於 9-9-2010 14:20 發表
Pls. count me in. Thanks.
C U !!

今晚交手如雲......要落閘放狗,泥阻茅的棗酒

引用:
原帖由 小閒 於 2010-9-9 13:18 發表

真高興又可以同你交手呀!
啊!小閒師傅,你的放水技術很高明啊!
一打汽水,你就出真功夫了!

請問今晚打完波有無人去宵夜呀!

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-9-9 14:45 發表

啊!小閒師傅,你的放水技術很高明啊!
一打汽水,你就出真功夫了!
happy哥又玩小弟呀!

引用:
原帖由 小閒 於 9-9-2010 15:08 發表
請問今晚打完波有無人去宵夜呀!
我地只會在【乒賽】後才會有 mum mum gethering ......【乒聚】就失倍喇 !

6:00到
引用:
原帖由 小閒 於 2010-9-9 14:23 發表

好呀 !我大約6:30到...你呢???
wai

引用:
原帖由 bd_fan 於 2010-9-9 14:34 發表
今晚交手如雲......要落閘放狗,泥阻茅的棗酒
今晚交手如雲,未能與ban_fan兄打番場,下一次吧!

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-9-10 00:02 發表

今晚交手如雲,未能與ban_fan兄打番場,下一次吧!
happy哥你下次再來臨一定要同我打!

引用:
原帖由 小閒 於 2010-9-10 00:43 發表
happy哥你下次再來臨一定要同我打!
好,但係我唔打汽水喎!
恭喜小閒哥打敗所有對手!

好,但係我唔打汽水喎!
恭喜小閒哥打敗所有對手

小閒下次和我打汽水
wai

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-9-10 08:18 發表

好,但係我唔打汽水喎!
恭喜小閒哥打敗所有對手!
我都無話打汽水,是你自己說出來的,唔關我事!

目弟 泥你班友仔真係打得巧高興 wo .....  

"恭喜小閒哥打敗所有對手!....."

我地都係做倍打 .......無所謂!最緊要大家開心,我地又可以學野!!!

所以歡迎各位大哥大姐多多蒞臨指教 !!!!

發新話題