發新話題

2010 國慶盃 - 菜后意見收集站

最好打番4樓
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-3 01:13 發表
  `' w6 H  U: N2 R5 S3 z: B
' L* l/ C/ X" [9 s- J1樓真係太反光, 有點累後眼蒙蒙睇唔到個波, 可能我真係有少少散光
( w$ ?2 ^- N/ f' g7 j8 a同埋有部份波台既地板太絕, 有2次救波時屈到膝頭同腳眼位, 都係4樓好D
) }2 B0 }8 l4 s4 X1 [/ f; x0 z6 W, \1 A4 k
1樓D枱冇咩力

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-3 01:19 發表 % x4 X6 h( g- J- d. ~) |' @
我建議賽程表以後由中文EE負責, 以圖像代替隊名
+ V$ L5 }4 H1 R" J  O& b圖像加隊名會得意D

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-3 01:25 發表
9 z0 L, s+ k- \/ W( i! v另一個complain係, 呢次比賽少左個最佳運動員獎頒俾moneytom
2 W, X& T- h) @& U唔係應該俾阿信咩?

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-3 01:29 發表
: K' C# z7 j$ d4 A" m" _: C5 E
! S: K5 `- E2 m0 ~我累到隊波輸左, 最屎運動員獎就有我份
1 s3 s- @. |: s. t但你都打得好好

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 Ray 於 2010-10-3 01:30 發表
+ Y8 a1 M6 X" }6 a  E: T為表示不 full,我們已去信歌街要求裝收一樓,
' Z3 R+ \2 E& t6 H; A, {而歌街亦接受我們的建議,10月4號一樓開始裝收
9 a* U; z+ f, |# o
MAO GOR好有牙力

乒匯乒乓球會

發新話題
最近訪問的版塊