36 12
發新話題

【狂龍乒聚】 14/10/2010 歌和老街 8:00-10:00 PM

對不起,星期四要上大陸工作,不能來了,sorry!

Happy 仔,無所謂啦!下次有時間再聚,我地長駐候教.......!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 44_66 於 2010-10-13 11:45 發表
46 加 痴線仔 join , thx
誰是痴線仔呀

引用:
原帖由 44_66 於 2010-10-13 12:29 發表

許痴線架
痴線就去青山...唔係來歌街嘛!

小閒 ,許地要痴埋一齊出線雙打.....打爆你個雙嚮炮呀!

歡迎 < 46 加 痴線仔  >

引用:
原帖由 bd_fan 於 2010-10-13 13:19 發表
小閒 ,許地要痴埋一齊出線雙打.....打爆你個雙嚮炮呀!
除左金牌教練夾七哥之內 ...隊隊我都唔怕

敢就要CC邊個打爆邊個喇!

Master Tse is unable to play the game to-morrow night so please vacate his position to other player who still shows interest. Thank You!

引用:
原帖由 kin123 於 13-10-2010 18:47 發表
Master Tse is unable to play the game to-morrow night so please vacate his position to other player who still shows interest. Thank You!
Roger!!

Join 歌街球局
跟各位大大學野

好野!今晚有野學!
歡迎長老首度光臨指導!!

引用:
原帖由 44_66 於 2010-10-13 12:29 發表

許痴線架
我同意....痴線仔真係好波

引用:
原帖由 小閒 於 15-10-2010 11:30 發表

我同意....痴線仔真係好波
許唔止好波,重好好笑容添!

36 12
發新話題