30 12
發新話題

【狂龍乒聚】11/11/2010 歌和老街 8:00-10:00 PM

【狂龍乒聚】11/11/2010 歌和老街 8:00-10:00 PM

日期:十一月十一日 (星期四)
地點:歌和老街四樓
時間:晚上 八時至十時
收費:每位二十圓正

來賓:

1. diplomau2
2. happy仔
3. 小閒
4. 小閒既老友_1
5. 小閒既老友_2
6. Kelvin
7. Kelvin's friend
8. Biside

FULL

參與詳情,請細閱【狂龍乒聚】通告
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=25360&extra=page%3D1

乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

報住先!

l.join.......thx

引用:
原帖由 diplomau2 於 5-11-2010 10:23 發表
i join but 我早d 到o.k
無問題,八點前要多候一點時間!

歡迎 happy仔,小閒!

bd_fan我帶多個老友來! 多謝!

引用:
原帖由 小閒 於 8-11-2010 01:27 發表
bd_fan我帶多個老友來!liness" /> liness" /> 多謝!
多謝支持!

okcheung
Do you mean Master Tze?

bd_fan再留多一個位比我!多謝。

引用:
原帖由 小閒 於 8-11-2010 15:56 發表
bd_fan再留多一個位比我!多謝。
收到!

引用:
原帖由 bigsam 於 8-11-2010 15:48 發表
okcheung
Do you mean Master Tze?
Not Master Tze, 另有其人!

joinnninnn

引用:
原帖由 kelvin 於 8-11-2010 23:53 發表
joinnninnn
kelvin, welcome!!

報名
黎學野

My friend want to join,; )

歡迎長老及kelvin's fan!!

引用:
原帖由 biside 於 2010-11-10 17:25 發表
報名
黎學野
大長老,你唔好吹水喎.
黎學野?黎教訓下我地就差唔多!

bd_fan兄,點解我個名後面多左兩個問號既?

報住先! 呢句話我一路都銘記...........

衣家無啦.......因為你識得問就識得黎....

引用:
原帖由 bb_cute 於 2010-11-10 23:04 發表
大長老話(你地)黎學野

30 12
發新話題