發新話題

【狂龍乒聚】 23/12/2010 歌街 8:00-10:00 PM

引用:
原帖由 太陽之子 於 17-12-2010 23:19 發表

咁money不嬲都好波既liness" />
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

唉! 當日要去親戚食飯, 不能來了

引用:
原帖由 bond 於 19-12-2010 22:54 發表
唉! 當日要去親戚食飯, 不能來了
無緊要,下次啦(30/12)!

sorry...bd_fan我個朋友來唔到!幫我取消名字啦!唔該

引用:
原帖由 小閒 於 20-12-2010 10:25 發表
sorry...bd_fan我個朋友來唔到!幫我取消名字啦!唔該
有你頂住都 ok 啦!

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

仲有兩個位.......

me join please

Chivas is not ok to join.   Pls don't count it. Thanks.

引用:
原帖由 ninthuncle 於 21-12-2010 15:35 發表
me join please
Ninthuncle, welcome!!

引用:
原帖由 kin 於 21-12-2010 15:54 發表
Chivas is not ok to join.   Pls don't count it. Thanks.
Next time la .......Chivas!!

Join,嚟跟大長老學嘢

引用:
原帖由 nchan001 於 2010-12-22 09:40 發表
C8..  

回復 34# 的帖子

nchan001 C FU, welcome!!

Dear Brother
Thanks for your arrangement, see you tonight

C U all tonight!!

引用:
原帖由 nchan001 於 2010-12-22 09:40 發表

長老,誰與爭鋒

未聴過?
成日比3F 玩個位

發新話題