36 12
發新話題

【觀塘波局】: 3月29日(星期六) 8:00-10:00pm 順利村體育館 2張檯 ( 完)

引用:
原帖由 小過童 於 2008-3-27 10:24 發表

ok..........快 D 來啦
好, 多一個機會比我試下新武器 !!
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

到時見..... !!!!!!!
本帖最近評分記錄
  • 小過童 +10 參與球局獎勵 2008-3-28 09:19
沖爆超

弓起...好多人來玩
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我會到.............!!!
本帖最近評分記錄
沖爆超

引用:
原帖由 hkchiuhk 於 2008-3-27 23:33 發表
我會到.............!!!
Welcome..............
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

童兄, 我由九龍灣黎, 除左的士外, 搭乜野車可以最方便到順利村呀?

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-3-28 13:59 發表
童兄, 我由九龍灣黎, 除左的士外, 搭乜野車可以最方便到順利村呀?
九龍灣可以在安基苑對面坐綠色小巴上順利村
此小巴在企業廣場開出, 途經 Mega Box....安基苑, 樂華村, 順天村, 順安村, 順利村 ..

最新乒器...........................................

九龍灣可以在安基苑對面坐綠色小巴上順利村
此小巴在企業廣場開出, 途經 Mega Box....安基苑, 樂華村, 順天村, 順安村, 順利村 ..

又平, 又快, 又安全 掛...........
95 同 26 應該唔啱
香港乒乓網

多謝, 童兄及貓哥的引路 !!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-3-29 10:36 發表
多謝, 童兄及貓哥的引路 !!
今晚試試你的邪氣有無進步

引用:
原帖由 小過童 於 2008-3-29 10:55 發表

今晚試試你的邪氣有無進步
你放心, 應該冇......

鳴謝各路師兄參與球局,因臨時有波友加入,各人盡興故加時至11點 , 3 張檯

今晚好好玩.......重好攰

小過童 ← 今日又用番塊舊嘢......不過都啅我  

bb愛 ← 好耐無同佢打過,重有少少唔認得佢   (可能佢蒼桑咗)

寶達亞偉 (宝達最強) 唔覺意比我啅咗(可能因為佢唔用左手關系)

9704 ← 第一次見面唔記得

燦仔 (年青新秀) ← 又係第一次見面唔記得

Zeroleung +10 ← 比佢連0卓兩局

諾沃克 ← 今晚失控(塊板)

hkchiuhk ← 攪到好亂......又係唔認得

你唔認得人唔緊要, 最牢要人地認得你.
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-30 01:01 發表
你唔認得人唔緊要, 最牢要人地認得你.
好驚

你地認住他
香港乒乓網

36 12
發新話題
最近訪問的版塊