100 12345
發新話題

【召集球局】: 3月13日 (星期四) 8:00 - 11:00pm 何文田康樂中心波局(完)

【召集球局】: 3月13日 (星期四) 8:00 - 11:00pm 何文田康樂中心波局(完)

交通途徑 :

1. 乘火車到紅磡轉8號小巴 (新界區人仕)
2. 乘mtr到旺角區新寶戲院對出公園轉乘"愛民"小巴(巿區人仕)

費用$10一個鐘
新人請留contact比我先加名
可以打到11:00pm請講聲,因我仲要book table!!!
冇我contact請pm我!!!!!!!!

8 - 9pm ( 3 table ) 不能再加
9 - 10pm ( 6 tables ) 可再加
10 - 11pm ( 6 tables ) 可再加

1. Gary Cheung
2. 諾 (8 - 11pm) +5
3. 影 (8 - 11pm) +5
4. skywalker (8 - 11pm)+5
5. moon (8 - 11pm) +5
6. Zoe (9 - 11pm)
7. jacky (8 - 10pm)+5
8. jacky's friend (8 - 10pm)
9. oldcake (8 - 11pm) +5
10. PL (8 - 10pm) +5
11. bartender (9 - 11pm) +5
12. 44_66 (8 - 11pm) +5
13. 極道靚靚 (8 - 10pm) +5
14. albeluk (8 - 11pm) +5
15. jason +5
16. Topgun (8 - 11pm) +5
17. Gary's friend (特別嘉賓) (9 - 11pm)
18. kqk (9 - 11pm)
19. Candy
20. Candy's Friend

0.0 HIHI GARY 好勤力
本帖最近評分記錄

DRAW
本帖最近評分記錄
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

i join!!!!!!!!!!
本帖最近評分記錄

I join .....................
本帖最近評分記錄

Count me pls. (8:00 - 10:00pm)
本帖最近評分記錄

老友! 比條9-11 0既生路行吓好喎
本帖最近評分記錄

draw

引用:
原帖由 44_66 於 11-3-2008 10:25 發表

預先 爆左汝先 ... 錯一錯汝  身界區貴巾 . 之蕊戲
有心, 多謝爆吾

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-11 10:38 發表

可否讓八分 .. 以便爆之過程暢順 d liness" />
八分係讓我唔係讓你家....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 11-3-2008 10:40 發表

八分係讓我唔係讓你家....   
讓佢就就
讓汝先唔得

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-11 10:44 發表

讓佢就就
讓汝先唔得
u come ?

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 11-3-2008 10:48 發表

u come ?
可唔可以呀廠長
我走左好多堂
怕俾汝罰企
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-11 10:44 發表

讓佢就就
讓汝先唔得
你打都唔同我打...嬲你...

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-11 10:52 發表

honey .... 許黎比吾爆
Honey !!你想爆佢乜???????

100 12345
發新話題
最近訪問的版塊