38 12
發新話題

想成為會員

想成為會員

想成為會員,請問要有什麼手續呢?

要拋下老婆仔女, 一個星期打足七日波...
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-2-10 13:38 發表
要拋下老婆仔女, 一個星期打足七日波...

交會費100大元/month就得,並可以一星期打足三晚,球衣一件,折扣器材,但要偶然輸比波尊...

引用:
原帖由 Bear 於 2011-2-10 14:21 發表
交會費100大元/month就得,並可以一星期打足三晚,球衣一件,折扣器材,但要偶然輸比波尊...
啊!謝謝你,太好了,有埋球衣,我什麼時候可以join呢?由下星期一開始可以嗎?
至於輸波當然沒有問題,因為我出了名成日輸波架啦,某人都講我成日輸波,所以現在我只想打下波,運動下.

$100 / 月, 每週打足三日...... happy 肯定家破人亡
香港乒乓網

引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-2-10 14:47 發表

啊!謝謝你,太好了,有埋球衣,我什麼時候可以join呢?由下星期一開始可以嗎?
至於輸波當然沒有問題,因為我出了名成日輸波架啦,某人都講我成日輸波,所以現在我只想打下波,運動下.
你唔好扮野, 當年在 tko plaza, 你幾乎日日都 ko 我
香港乒乓網

Welcome Happy仔!! Any time you like.

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-2-10 15:18 發表

你唔好扮野, 當年在 tko plaza, 你幾乎日日都 ko 我
錯了,當時我只有4成機會贏你,現再你已經到了另外一個境界,同你無得打啦.

引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-2-10 14:47 發表

happy 仔, 唔通你成日嬴波之後,某人就會讚你好叻佬呀!成日係球局嬴波咁呀?

唔好太傻太天真,你永遠滿足唔到某人的。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

happy 仔教你一招絶招....快d比你個仔學波.....咁某人便不會出聲.....
香港乒乓網

happy 仔, 某人再嘈你打波,你一於轉個新look掛拍唔打,睇下佢點?!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-2-10 15:35 發表
happy 仔教你一招絶招....快d比你個仔學波.....咁某人便不會出聲.....
這招只可令佢在阿仔學波時打波5比人嘈...

回復 12# 的帖子

Y師傅!!!你...你...你...........你部相機好靚.

引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-2-10 16:04 發表
Y師傅!!!你...你...你...........你部相機好靚.
唔係我影的,犀利哥你都唔識?

<-->
.

唔,呢個幾靚仔!

一百蚊咁抵玩我都想加入

Happy仔入我個TKO會呀, 0月費, 逢星期一樓下打波

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2011-2-10 23:09 發表
Happy仔入我個TKO會呀, 0月費, 逢星期一樓下打波
我都想,不過唔方便,都係西灣河就腳d

38 12
發新話題