發新話題

回歸盃 - 第四回 ( 公開報名 )

bd_fan 幫 龍的芯 報名,謝謝!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

快 d 叫風雲小子自已上來報翻
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

收到!thx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

me and helloman 報名 !Thanks
本帖最近評分記錄

好熱鬧既夏日端陽!

me too, please count me!
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 just you or do you need to help your mem 2008-3-18 16:38

me and hoieeee
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +20 ok 孖公仔 2008-3-18 16:47
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

我又來..........加亞偉
本帖最近評分記錄
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

有個問題
/ O! M6 f0 x& s; s4 Z0 w0 h3 z2 |如bamboo........那時禁了7月1禁
" v4 f4 {- d) o但地區乒總比用多半年先禁(不是国際賽)
( A, P5 P' u% G7 u4 m7 z+ T那我們禁不禁??
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2008-3-18 16:55 發表 / e8 d# e: N7 e: j  D0 ~
有個問題
- K4 U! R6 T' [: f" d如bamboo........那時禁了7月1禁, i  u( Q; N0 G- U( H% ]
但地區乒總比用多半年先禁(不是国際賽)- E% }! Y2 q! x0 |5 F$ m" F
那我們禁不禁??
8 J3 W) X; _& f
3 F/ r. E+ L* U$ S5 I
我攪比賽, 你話禁不禁好呢
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-18 16:58 發表
* _" U6 Z+ Q- @; ]1 A4 [- Y) S  a- R5 Z& d+ w' E
) r/ }. `2 ]9 |: c/ `
5 K1 q3 Y  g7 c* J% \: Z
禁條毛
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-18 16:58 發表 ; x4 l( Y3 [! S  h- ~
! g) [- g& j; M" x$ Z
- `( v% e; a) K) h4 |7 s" t0 l4 F
* c5 g  R3 t4 {4 u* T5 u* g
我0地遲多半年先禁

已加  e- {! E  U' o4 S- V  z) `8 l

; R7 F9 s9 {9 j: u' j: K" q$ v瑋仔, Bing, 一燈大師
香港乒乓網

贊助人 off+ 3 E: n& Y' o+ x) q5 J0 T: V
及 fatguy 參加
: \* c; h4 R+ h0 |% K' ~3 D  y8 G2 b$ D* Y; P& g
thanks
* }+ i/ _9 H( v- a# D
) R% z3 S- s5 H9 [( s' h9 k4 h2 `6 Z[ 本帖最後由 極道羅殺 於 2008-3-19 14:39 編輯 ]
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +1 收到 2008-3-19 17:29

還有三天接受板主優先報名...要報快 d 手
香港乒乓網

Topgun 呢幾日好似唔係香港,可以同佢報定名先嗎?
本帖最近評分記錄

貓:2 l) }8 V( v' [1 F. S. h5 }
! K3 j4 s. b, ~% p
贊助人 一燈大師 + 吉尼 報名

我幫 //RAY\\ 報名

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-3-19 23:11 發表 1 R; P( C+ }( |" c: a  E% L
Topgun 呢幾日好似唔係香港,可以同佢報定名先嗎?
* ^  }3 R9 R% z2 Q4 w' G4 D; {4 }3 k" ]  a# ^% t9 g* Q6 B
Topgun 是超級板主. 他想唔打都唔得....你呢 Moon 兄. 你打不打 ?
香港乒乓網

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-19 20:01 發表 * v/ S- R9 R9 o$ G8 e( L
幫chuhoikuen同ohgnow報
+ F/ a4 [3 L' j5 s: _, |  O$ m5 k: y6 x/ B- C6 S! U
你是否問過他們 ??  若是叫他們 PM 我確認.  然后我加他們的名. 但是除你自己外, 你只可以加一個人.  你選一個吧
香港乒乓網

發新話題