42 123
發新話題

【狂龍乒聚】 10/3/2011 歌和老街 6:00-10:00 pm

【狂龍乒聚】 10/3/2011 歌和老街 6:00-10:00 pm

日期:三月十日 (星期四)
地點:歌和老街一樓
時間:晚上六時至十時
收費:每位三十圓正
** 不多於兩小時者( 請註明出席時間)及全日制學生 ─ 二十圓正

來賓:

1.  Marmen
2.  小閒 (8-10)
3.  biside
4.  jasonkywong
5.  oper8648
6.  人生卓球 (Paul)
7.  Luban
8.  閃人
9.  Samqq818 (7-9)
10.pulitea

每檯維持最多三至四人使用。
五局三勝十一分,兩上兩落制 ,單打或雙打皆任意組合。
新的參與者請 pm 留聯絡電話,謝謝!

乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

昨晚好好玩呢。。再報名支持 ^^

引用:
原帖由 marmen 於 4-3-2011 10:58 發表
昨晚好好玩呢。。再報名支持 ^^
多謝支持!

希望下星期有機會同你切磋.......

l.join.....thx8-10

引用:
原帖由 小閒 於 4-3-2011 12:13 發表
l.join.....thx8-10
updated!!

支氣管炎
咳到嘔

報名留位
稍後確實

引用:
原帖由 biside 於 4-3-2011 14:41 發表
支氣管炎
咳到嘔

報名留位
稍後確實
好似咳阻好耐,轉轉醫生啦......希望早日痊癒!

上次咁好玩,梗係要再黎la,
留位pls.

p.s. 上星期打四個鐘,打到我虛脫,今次我7點先黎.

Join, thx.

引用:
原帖由 jasonkywong 於 5-3-2011 18:58 發表
上次咁好玩,梗係要再黎la,
留位pls.

p.s. 上星期打四個鐘,打到我虛脫,今次我7點先黎.
上次我都未曾親身招呼你, 你已經話虛脫!!  

今次等我親身上陣, 磨足你五局......等你覺得更加虛幻脫俗!!!

回復 6# 的帖子

Biside
If you come this Thursday, I would like to recommend a Chinese Doctor for you. I remember I haven't been sick and cough for over 1 month and finally went to visit him.

Sam

join
上次無同 marco 打真係可惜

閃人到

~超級榮譽~

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 2011-3-6 15:10 發表
join
星期四同你打過啦...

引用:
原帖由 oper8648 於 5-3-2011 21:02 發表
Join, thx.
C U Oper, thx!!

引用:
原帖由 人生卓球 於 6-3-2011 10:12 發表
Paul join thank you
Paul, welcome!!

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 6-3-2011 15:10 發表
join
今次你要珍惜...

引用:
原帖由 閃人 於 6-3-2011 20:51 發表
閃人到
今次無得閃.....同我打番局!!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2011-3-6 10:24 PM 發表

今次無得閃.....同我打番局!!
您是否打avalox師兄 係我都帶定avalox777同您打

~超級榮譽~

42 123
發新話題