發新話題

【狂龍乒聚】 10/3/2011 歌和老街 6:00-10:00 pm

不是呀!!   
我是用Stiga,,,,,水平一般低落果個大檔主持人
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

回復 21# 的帖子

有眼不識泰山.星期四照打

~超級榮譽~

先行謝過閃人兄!!!
星期四見!!!!

join 7-9  thx!

引用:
原帖由 samqq818 於 8-3-2011 00:11 發表
join 7-9  thx!
Thanks! C U Thursday!!

回復 22# 的帖子

閃人兄
I think you are looking for me, I am the one who use Avalox BT555, see U on Thursday

引用:
原帖由 bigsam 於 2011-3-8 09:42 AM 發表
閃人兄
I think you are looking for me, I am the one who use Avalox BT555, see U on Thursday
我帶Avalox BT777啦,星期四,see U

~超級榮譽~

Avalox 乒器比試會 ,今個星期四直播,各位波友萬勿錯過!

回復 28# 的帖子

Nittaku Avalox BT555大戰Nittaku Avalox BT777
星期四轟動歌街

~超級榮譽~

回復 26# 的帖子

是否這塊,

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-3-9 23:21 發表
是否這塊,
呢塊咪係avalox後期要對應無機膠水ge產品,加厚左大芯板的p500?!
曾經都係我收藏target,不過唔夠狂王好打至無要到.

回復 31# 的帖子

明白,您現在打什麼板>?

~超級榮譽~

咁多位師兄 今晚小弟有事要做黎唔到

Luban仔聽日唔駛返學 , 頂上joint
Luban's Dad

回復 30# 的帖子

Yes, this is the R5 that I owned. In fact I have perference in Nittaku or Nittaku Avalox, may be influenced by my coach. I also have one Nittaku Wong Nan under my possession.

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 10-3-2011 07:02 發表
Take it easy, next time la....!!

引用:
原帖由 Luban 於 10-3-2011 08:20 發表
Luban仔聽日唔駛返學 , 頂上joint
Luban's Dad
Luban仔,歡迎!

但聽日什麼日子?可以唔駛返學既......

引用:
原帖由 bd_fan 於 2011-3-10 09:37 發表

Luban仔,歡迎!

但聽日什麼日子?可以唔駛返學既......
教師進修日,學生放假一天
Luban's Dad

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 2011-3-10 07:02 發表
放我鴿子。。。。

join........

發新話題