發新話題

滿【狂龍乒聚】 7/4/2011 歌和老街 6:00-10:00 pm

引用:
原帖由 hkchiuhk 於 2011-4-4 13:46 發表
小閒老相好.

引用:
原帖由 bb_cute 於 5-4-2011 06:55 發表
大家唔好再笑小閒喇, 更加要尊重許既朋友, 即如你既朋友一樣.............!!
對呀!小閒有心帶他的朋友到來參與球局,就如你地比面狂龍;
無論男女老幼,我地都無限歡迎!
多d不同對手,多d不同的打法,彼此互相切磋,多謝大家參與【狂龍乒聚】!!

乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

List updated!!

hkchiuhk-朋友
沖爆超

引用:
原帖由 bb_cute 於 2011-4-5 06:55 發表
大家唔好再笑小閒喇, 更加要尊重許既朋友, 即如你既朋友一樣.............!!
對!
小閒的朋友
即是我們的朋友
小閒的女朋友
即是我們的女朋友

join 6-8 pm, thanks.

引用:
原帖由 ttfever 於 7-4-2011 01:20 發表
join 6-8 pm, thanks.
c u tonight!!

引用:
原帖由 biside 於 7-4-2011 00:36 發表

對!
小閒的朋友
即是我們的朋友
小閒的女朋友
即是我們的女朋友
長老, 你好"得"閒呀!!

引用:
原帖由 乒乓人生 於 6-4-2011 22:45 發表
有外國人打,係唔係打削球,係就好,我可以練拉和沖波,不用我常常打防守
Franky_judo...........唔係.外國人打呀!!,唔係.外國人先打削球既, chowyiumo 上星期四你無打過??

bd_fan 我有個朋友都想join仲有無位.....????
沖爆超

sorry 今晚要OT,不能到;

引用:
原帖由 hkchiuhk 於 7-4-2011 09:46 發表
bd_fan 我有個朋友都想join仲有無位.....????
可以呀!! 今晚見!!!

引用:
原帖由 samqq818 於 7-4-2011 09:51 發表
sorry 今晚要OT,不能到;
無問題,下次再行參與啦!

我可以代samqq818嗎?

引用:
原帖由 Happy仔 於 7-4-2011 12:53 發表
我可以代samqq818嗎?liness" />
samqq818既位, hkchiuhk朋友已代.....但仍然有一個位 (因有會員臨時有事今晚不來),
所以歡迎你補上!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2011-4-7 13:40 發表

samqq818既位, hkchiuhk朋友已代.....但仍然有一個位 (因有會員臨時有事今晚不來),
所以歡迎你補上!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2011-4-7 13:40 發表

所以歡迎你補上!
謝謝你!由於今日臨時上陣,需要某人approval,請等等,今日盡快覆你!

引用:
原帖由 marmen 於 2011-4-7 13:41 發表

Marmen,你今晚要食飽d同我打.

發新話題