發新話題

【狂龍乒聚】之 雙打擂臺

【狂龍乒聚】之 雙打擂臺

今晚愈夜愈精彩,八時半後將設立一張雙打擂臺挑戰臺;
以打皇制形式,各位會員及來賓可任意組合去挑戰做皇的一對;
誰是今晚皇者至極,今晚揭曉!

【狂龍乒聚】
http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=37501&extra=page%3D1
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

Dear fan fan
Will you be my partner?

你估以你同我d功力.......可唔可以做一次皇 口甘 呢!?

Of course, no problem, even if we can not be the King, we can be the Prince

引用:
原帖由 bigsam 於 14-4-2011 10:11 發表
Of course, no problem, even if we can not be the King, we can be the Prince
你講炸~~

左右佩好! Sam兄 期待好成績

引用:
原帖由 乒乓人生 於 14-4-2011 12:42 發表
我想問有冇單打皇制啊^O^
單打皇制 - 遲d考慮

今日雙打,組合變化多好多~~~

引用:
原帖由 bd_fan 於 2011-4-14 13:48 發表

單打皇制 - 遲d考慮

今日雙打,組合變化多好多~~~
但我冇拍擋喎

引用:
原帖由 小閒 於 14-4-2011 13:50 發表

但我冇拍擋喎
仲有時間,可以上四樓借人呀!

大熱勝出!哈哈哈哈。

引用:
原帖由 小閒 於 15-4-2011 01:40 發表
大熱勝出!哈哈哈哈。
口甘 早報喜......抵你羊!

14/4 雙打擂臺 皇者至極組合
小閒 + 長老

發新話題