發新話題

滿【狂龍乒聚】 21/4/2011 歌和老街 6:00-10:00 pm

引用:
原帖由 小閒 於 19-4-2011 00:02 發表
好呀!
不過我都係無拍檔!
你同長老個金牌組合都未被人打破~~~
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

may i join ?

引用:
原帖由 bd_fan 於 2011-4-19 08:40 發表

你同長老個金牌組合都未被人打破~~~
我想次次同D不同波友夾下嘛!明唔明姐

嫌棄我?

引用:
原帖由 Simon-Lee 於 19-4-2011 15:26 發表
may i join ?
Why not?! Welcome to  C U again!!!

引用:
原帖由 小閒 於 19-4-2011 17:17 發表

liness" /> 我想次次同D不同波友夾下嘛!明唔明姐
金牌組合都 say NO!!!!!!!!

引用:
原帖由 biside 於 2011-4-19 17:28 發表
嫌棄我?
吾邊究膽呀! 我只想夾下第二個波友姐!

引用:
原帖由 biside 於 2011-4-19 17:28 發表
嫌棄我?
嫌棄 you old ar  

引用:
原帖由 bd_fan 於 2011-4-19 17:28 發表

Why not?! Welcome to  C U again!!!
thx a lot

引用:
原帖由 bd_fan 於 2011-4-15 12:07 發表

長老,有機會跟你學野喇!
bd_fan 兄, 我又嚟跟長佬學嘢

C  伯∼∼∼∼∼

Happy Thrusday for long weekend

我代清風仔報名19:00到!

我 join   應該 7:00 咁上下到   如果仲有位的話~~~~

引用:
原帖由 martinluk 於 2011-4-20 14:57 發表
我 join   應該 7:00 咁上下到   如果仲有位的話~~~~
LONG TIME NO SEE~~~~~~

引用:
原帖由 marmen 於 2011-4-20 15:54 發表

LONG TIME NO SEE~~~~~~
都真係幾 long time 呀  哈哈

join  .........新學員報到
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

聰, nchan001, 清風, martinluk, 小過童, 歡迎!

一於聽晚打盡許

引用:
原帖由 bd_fan 於 2011-4-20 21:25 發表
聰, nchan001, 清風, martinluk, 小過童, 歡迎!

一於聽晚打盡許
龍頭大佬 今晚波局後有無啤局呀!
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2011-4-21 09:37 發表

龍頭大佬 今晚波局後有無啤局呀!
好呀!打完一齊去食宵夜啦!

發新話題