發新話題

滿【龍恆乒聚】12/5/2011 歌和老街 8:00-10:00 PM

yuhoy join

引用:
原帖由 乒乓人生 於 2011-5-9 12:15 發表
今個星期四我想和小閒 長老 王皓打波啊
奧巴馬下命令
你受保護
唔敢同你打

回復 1# 的帖子

I want to join.
mf

引用:
原帖由 ml09222 於 10-5-2011 18:42 發表
I want to join.
mf
Man Fung, welcome!!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 乒乓人生 於 9-5-2011 12:15 發表
今個星期四我想和小閒 長老 王皓打波啊
你作死!!!   我地d會員你唔教番幾招!!!!

引用:
原帖由 bb_cute 於 2011-5-10 22:53 發表

滿招損,謙受益啊!!
佢每打一球,
都會說: [ 爆石大法, 爽啊!勁 ]
一邊爆石 ,一邊打球,

CIA 指定保護稀有動物
奧巴馬爆石有困難時會請佢幫手攪攪
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=37758&extra=page%3D1

希望大家 - 擇友無階層,球聚不揀人!!

快樂球聚,無分彼此!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2011-5-11 11:49 發表

快樂球聚,無分彼此!
講得好∼∼∼∼

引用:
原帖由 bd_fan 於 2011-5-11 11:49 發表

快樂球聚,無分彼此!
講得好

恭喜
冠蓋雲集!!

佢每打一球,
都會說: [ 爆石大法, 爽啊!勁 ]
................

但願言者無心!!!

肯定  work

可令對方無心戀戰
自己洋洋自樂
繼續錯亂

引用:
原帖由 bb_cute 於 2011-5-11 12:11 發表
Tommy Sir, when U will join our party together ah......
我係波友,哥街o個邊十點打完回家太夜喇!

Bro. Tommy, U can early come early leave e.g. 6:00-8:00 pm or 6:00-9:00 pm....
there are so many colleagues worked in y're previous Dept .

引用:
原帖由 biside 於 11-5-2011 19:19 發表
肯定  work

可令對方無心戀戰
自己洋洋自樂
繼續錯亂

好啦!!
講得清清楚楚,撥開雲霧青天, 以後多為對方想想便可引起不必要的誤會.....
【龍恆會聚】的大門是歡迎大家坦誠相處,公平切磋球技而開,多謝大家融洽共鳴,波誼永固!!

發新話題