26 12
發新話題

滿【龍恆乒聚】26/5/2011 歌和老街 6:00-10:00 PM

滿【龍恆乒聚】26/5/2011 歌和老街 6:00-10:00 PM

日期:五月二十六日 (星期四)
地點:歌和老街乒乓球中心一樓
時間:晚上六時至十時
詳情請參閱【龍恆乒聚】通告
http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=25360
來賓:
1. 小過童
2. marmen
3. 老楊
4. samqq818
滿

每檯維持最多三至四人使用。
五局三勝十一分,兩上兩落制 ,單打或雙打皆任意組合。
新的參與者請 pm 留聯絡電話,謝謝!

乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

霸頭位
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

報名∼∼THANKS∼∼

JOIN..........
老楊

hkchuihk    join
老楊

hkchuihk    join
老楊

上午出,中午滿------>多謝各位友好!

如果有位 ;pls let me join

引用:
原帖由 samqq818 於 20-5-2011 12:26 發表
OK!! my fan!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2011-5-20 12:24 發表
上午出,中午滿------>多謝各位友好!
睇少一眼都唔得呢~~~

sorry,個日公司有會開黎唔到. 請把我個位留俾其他人.
沖爆超

T-T we want to come ar
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 hkchiuhk 於 20-5-2011 15:56 發表
sorry,個日公司有會開黎唔到. 請把我個位留俾其他人.
No problem!! 工作要緊, 有機會再行領教啦!!

引用:
原帖由 samqq818 於 20-5-2011 12:26 發表
順序到你喇 - samqq818 !!

引用:
原帖由 BrianDD 於 20-5-2011 16:39 發表
T-T we want to come ar
Oh,
there is a chance to meet with U on that day, if our members are not fully turn up........

引用:
原帖由 bd_fan 於 20-5-2011 22:17 發表

No problem!! 工作要緊, 有機會再行領教啦!!
有機會一定再同你大戰過.
沖爆超

引用:
原帖由 hkchiuhk 於 20-5-2011 23:42 發表

有機會一定再同你大戰過.
一言為定!!

滿得好快啊
引用:
原帖由 bd_fan 於 2011-5-20 11:05 發表
日期:五月二十六日 (星期四)
地點:歌和老街乒乓球中心一樓
時間:晚上六時至十時
詳情請參閱【龍恆乒聚】通告
http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=25360
來賓:
1. 小過童
2. marmen
3. 老楊
4. sa ...

來賓多有多打, 少有少玩.......

仲想報名TIM....=3=

26 12
發新話題