32 12
發新話題

滿【龍恆乒聚】4/7/2011 歌和老街 6:00-10:00 PM

滿【龍恆乒聚】4/7/2011 歌和老街 6:00-10:00 PM

日期:七月四日 (星期一)
地點:歌和老街乒乓球中心四樓
時間:晚上六時至十時
詳情請參閱【龍恆乒聚】通告
http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=25360

來賓:
1.  雪清風
2.  小過童
3.  小閒兄
4.  kensze
5.  marmen
6.  Sunny
7.  Sonia
8.  晞彤
9.  lfahlee
10.Peter
11.biside
12.yuhoy
13.bennyl
14.天樂

滿

(為免出現人擠情況,請各位來賓在未得本會同意下,禁止私自帶同朋友參與球局,敬請合作!)

每檯維持最多三至四人使用。
五局三勝十一分,兩上兩落制 ,單打或雙打皆任意組合。
新的參與者請 pm 留聯絡電話,謝謝!

乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

到!
童蕉插瘋子!
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

l.join....thx

多謝三位雪..小..小..率先支持......

球局

Join 多謝 thanks

引用:
原帖由 kensze 於 27-6-2011 12:03 發表
Join 多謝 thanks
kensze, welcome!!

I join.... thanks~~~~

引用:
原帖由 marmen 於 27-6-2011 12:48 發表
I join.... thanks~~~~
嘩! 好耐無同你過招喇......歡迎!!

Sunny in, thanks!

引用:
原帖由 ponow 於 27-6-2011 13:01 發表
Sunny in, thanks!
Sunny, welcome!!

Join.........thanks

引用:
原帖由 lfahlee 於 27-6-2011 13:15 發表
Join.........thanks
lfahlee, welcome!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-6-27 11:50 發表

無需言謝, 反之謝執fit人能容忍那瘋之子狂號及胆大莽為!  吾誓插小個童呀!
你唔好蝦小過童先啦.......你要同多D龍恆會員交手先得嗎!打完先再插小個童同吾啦

引用:
原帖由 小閒 於 27-6-2011 13:56 發表

liness" /> 你唔好蝦小過童先啦.......你要同多D龍恆會員交手先得嗎!打完先再插小個童同吾啦
許個人黎得,重有得個許簡........哈哈!!!!

yuhoy and me
join

i join

你好啊!!!我第一次打你地個球局啊!
我叫做peter

引用:
原帖由 bbpps3a31 於 27-6-2011 17:25 發表
你好啊!!!我第一次打你地個球局啊!
我叫做peter
Peter, welcome!!

引用:
原帖由 biside 於 27-6-2011 13:58 發表
yuhoy and me
join
我一早就左右開爭, 預左你同yu師兄....

Thanks a lot

Join, 後備先~

32 12
發新話題