40 12
發新話題

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

多謝乒工廠, 今次出力相助我們一同攪今次比賽.  Gary_Cheung 辛苦你啦
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

希望今次試驗合作成功

多謝兩位比機會我盡一點綿力

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 00:55 發表
5 G3 G, E2 R4 i4 G多謝兩位比機會我盡一點綿力
  e  O/ ]6 z% I3 \. a* @
有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:07 發表 ; y" K% G8 J3 S  {' W5 h4 c/ n
; O" o8 o9 w$ ~" M, r
有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣
* F' }  W  Q$ S6 c3 [0 p6 P* l8 C0 P7 v5 a

, d. H1 E6 S# S! i2 V
' p$ F7 m3 n2 b/ v4 c$ H0 X% E我做人有底線的

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:09 發表
/ b$ o# y4 q  q4 z" Z: i" D* T# U) f2 o7 T# h
% Z. m$ ^4 t! i
6 p  `9 {3 I$ t8 [' X
/ H- Y. s0 d. w5 U8 L' W( f. r( x
我做人有底線的
8 M# t! \3 E/ i. R2 ~
條線咩色先

我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:12 發表 . I" d. h' k) x& S6 \3 `
我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
$ H# Z. W3 j% m- \9 A4 R2 c/ Z
咁我一向都無歧視佢喎

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:13 發表 ! x+ S& B: B, ]) ~( t

[( Z3 L+ G/ J* r咁我一向都無歧視佢喎
- b4 T2 j7 g" R2 s4 s) p
5 d# ~) G5 w9 C
, @+ I3 m, M0 N! ~# ]) B5 c+ G; a
我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公

你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
香港乒乓網

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:21 發表 0 D' i: ~! P- C# A' ^( `- q
; C6 [: q3 J/ l7 W# h
& |$ ]# _3 `5 G/ i, f4 f
7 U/ H' \3 g. C/ g
我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公
1 y8 [  Y9 r, z咁多人玩你唔通你全部歧視晒佢咩

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:33 發表 0 y; ~# r/ P+ }: `
你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
' o. k  r) Z1 g( v7 m4 d你上次我都無話你騷擾喇

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:34 發表
+ [, V2 ]9 \$ t) T* @' X4 {, B, L0 n4 t
你上次我都無話你騷擾喇
/ e: K1 S6 O4 j9 `+ T
. `% `0 y2 m9 t1 w; W) f
衰貓外表的確斯文,奈何................................

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:42 發表
1 ~* L. J/ p/ I# y
+ P. ~( Q/ O$ x8 |) \1 p3 R, r9 u) y7 C3 c
衰貓外表的確斯文,奈何................................
0 M" [/ T$ A7 ?+ o5 k+ a% Z
C9

以前的騷擾主要是說噪音; 現在的會令人聯想到... ...

Thank you 有心人

得到回歸杯首位贊助人捐出$500 作為大會經費之用,本人謹代表全乒工廠同人向神秘人說聲道謝,捐款雖不多,但心意大家都會感受到,我地一定全力搞好呢個賽事!!!!

我覺得好多 la...多謝 神秘人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 11:55 發表
: ]" `/ k3 `; C: \) w( z8 x我覺得好多 la...多謝 神秘人
5 M+ I- a( O1 V4 B4 \7 e& W2 ~
# u& e0 ~& K5 K& C6 P2 A
我諗梗點答謝佢

你可以送個香吻比 佢.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 12:02 發表 / @: ]) {1 W$ e2 h
你可以送個香吻比 佢.....
" W1 x. C# B7 @1 y" `
, `" |# K* l0 u% x
& t3 j, ?! @, X9 m1 j+ I咁你代表啦!! 你係喳fit人!!!!!!!

40 12
發新話題