發新話題

滿【龍恆乒聚】29/9/2011 歌和老街 6:00-10:00 PM

滿【龍恆乒聚】29/9/2011 歌和老街 6:00-10:00 PM

日期:九月二十九日 (星期四)
地點:歌和老街乒乓球中心一樓
時間:晚上六時至十時
詳情請參閱【龍恆乒聚】通告
http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=25360

來賓:

1.  biside         
2.  小閒   
3.  小閒 d fan1  
4.  小閒 d fan2
5.  小閒 d fan3
6.  bond
7.  1980
8.  kensze
9.  老楊
10.hkchiuhk
11.Tommy
12.BrianDD

滿

(為免出現人擠情況,各位來賓在未得本會同意下,請勿私自帶同朋友參與球局,敬請合作!)

每檯維持最多三至四人使用。
五局三勝十一分,兩上兩落制 ,單打或雙打皆任意組合。
新的參與者請 pm 留聯絡電話,謝謝!

嘩!kensze, 你好早呀!

引用:
原帖由 老楊 於 23-9-2011 10:07 發表
老楊 及 chui  j oin
Thanks for y're support!!!

引用:
原帖由 tommy 於 23-9-2011 10:18 發表
Join,            thanks.
Nice to see U again!!

引用:
原帖由 BrianDD 於 23-9-2011 15:42 發表
y not have my name??
我唔知你是否需要休息下?!

無所謂啦,我地都預算有一至兩個會員不會出席.......

cu Brian!!

大家加油呀!!!

風雨無改乒人行, 秋夜仍作球技尋...........明晚見!

八號風球唔洗返工, 養足精神今晚會一會小閒 fans ..........

問一問康文署先.............

是呀!! 我剛才打去 1823 確認, 所以各位波友及會員今晚六時恭候!!!

來賓誰不方便出席亦可與本人或在此留言, 由於情況特殊, 所有缺席者皆不會以放飛機看待.

壓力轉為動力 !! 今晚見!!!!

引用:
原帖由 米奇老苦 於 29-9-2011 14:21 發表
不用番工了,,,仲有冇位 ?  
米奇老苦, 今晚見!!

引用:
原帖由 1980252501 於 30-9-2011 00:09 發表
我再約你拉你有空也可過來西灣河打球亞老虎基也在亞我地可以一齊打亞
原來 汝 是過江龍!!

發新話題
最近訪問的版塊