21 12
發新話題

【花園街球局】: 10月16日 (星期二)9:00-11:00pm MongKok 私片球局 (Finished)

【花園街球局】: 10月16日 (星期二)9:00-11:00pm MongKok 私片球局 (Finished)

16/10 (星期二)9:00-11:00pm MongKok 私片球局
1. Alanhbest
2. Back Hand Mao
3. 架兩

江湖事,江湖了
兩個只能活一個

by back-hand-mao

what's worng ...why 江湖事,江湖了??:L

by martinhkc

回復 2# 的帖子
不要誤會, 我只是請 Backhand Mao 兄高手出山, 指教小第反手 backhand 一招半式, 因我好想學 backhand 呢 :'(

by alanhbest

oh..........understand:lol

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-10-16 13:53 發表
what's worng ...why 江湖事,江湖了??

alanbest 兄, 小第有幸今晚可以做"架兩",為了隆重地應付呢份job, 小第決定先回家補妝換衫攞手袋,再會你們,可能會遲15min左右,請見諒

by bartender

引用:
原帖由 bartender 於 2007-10-16 14:43 發表

alanbest 兄, 小第有幸今晚可以做"架兩",為了隆重地應付呢份job, 小第決定先回家補妝換衫攞手袋,再會你們,可能會遲15min左右,請見諒

酒保兄遲D可能要去大排檔做啤酒男

而家實習下

by 小過童

引用:
原帖由 小過童 於 2007-10-16 16:31 發表

酒保兄遲D可能要去大排檔做啤酒男

而家實習下

我要穿foster 或 budweiser的制服 前者係我親看過最靚的制服,後者係我0係movie中看過最靚的制服

by bartender

旺角今晚有局又唔早d响!!!!  :@ :@
等我都可參與下丫麻..... :Q :Q

by poon

引用:
原帖由 bartender 於 2007-10-16 19:44 發表

我要穿foster 或 budweiser的制服 前者係我親看過最靚的制服,後者係我0係movie中看過最靚的制服
試下着童軍裝呀.........

回復 17# 的帖子
Poon 哥,
下次預埋你 !   

Backhand Mao  哥,
十分多謝你無私的即場指導和示範, 我會慢慢練習用腰+ 小臂發力, 希望 backhand 可學會啦!  
十月後再找你打球

by alanhbest

引用:
原帖由 alanhbest 於 2007-10-17 00:20 發表
Poon 哥,
下次預埋你 !   

Backhand Mao  哥,
十分多謝你無私的即場指導和示範, 我會慢慢練習用腰+ 小臂發力, 希望 backhand 可學會啦!  
十月後再找你打球  ...

唔好講教, 一同研究.  其實我d Back Hand 都是好一般. 唔及橫打d人勁.
過完展覽會再玩.  你有錢質架......只是欠信心. 同埋左右腳有d問題.  

仲有你塊生膠好去, 不粘板.  打順左會好好打, 但是無手感 (對於我), 脫板太快.  不過生膠可以更容易打波底back 翻過去, 換言之應該只要是反生出枱都可以打到.  當然back hand 不是一天, 要苦練.  我無什麼資質, 所以打了咁多年都是 Back Hand Mao, not Back Hand King

Back Hand 其實是好玩, 但我打了多年都是覺得唔實際, 或者是我的水平仲未得

by back-hand-mao

我都想打

by BrianDD

引用:
原帖由 back_hand_mao 於 2007-10-17 00:31 發表

唔好講教, 一同研究.  其實我d Back Hand 都是好一般. 唔及橫打d人勁.
過完展覽會再玩.

Back Hand 其實是好玩, 但我打了多年都是覺得唔實際, 或者是我的水平仲未得  ...

教0下我好wor....!!!!!!!!

by Gary_Cheung

我又要學back hand

by BeckhamCC

你玩野............打你個日直啦...有香蕉拉球仲唔滿足...未有 Back Hand, back hand mao 已經比你打到變 病貓, 你學埋 back hand 仲得了

by rcp

咁我改學橫打呀

王皓十小柳  哈哈勁 !

你學了橫打 Back Hand Mao 變要學埋左手, 兩塊板一同打, 才有机會打死你.  但是都打不死 士d墳:lol

by tko

冇錯"士d墳" 真係好勁, 如果你唔用邪膠同佢打

由頭到尾你地都不是 "士d墳對手"  一隻手指便可以輕2 ko 你啦

by tko

21 12
發新話題
最近訪問的版塊