36 12
發新話題

[膠皮討論] 有咩似灌左既天極2?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:51 移動
問題少年呢

回復 21# 的帖子

好多野問

你D問題冇人答到你
只可以話你將塊天極2灌膨脹劑就可以達到你想要既效果

回復 23# 的帖子

其實我覺得要成日灌好煩
所以想搵D外國膠唔洗灌

引用:
原帖由 monkey330 於 2012-4-13 23:34 發表
其實我覺得要成日灌好煩
所以想搵D外國膠唔洗灌
你又要似大陸膠
又唔要大陸膠

回復 25# 的帖子

因為大陸膠要灌

回復 26# 的帖子

你灌一灌塊膠可以用好耐,你打外國膠好快88

回復 27# 的帖子

灌一灌塊膠打幾耐,灌一灌塊膠要幾多銀

引用:
原帖由 monkey330 於 2012-4-13 23:51 發表
灌一灌塊膠打幾耐,灌一灌塊膠要幾多銀
自己利用論壇既搜文功能啦 唔好乜都問
膨脹劑<<

灌一灌塊膠都係120蚊係華星買,好多波友都話佢效用都有2至3個星期,抵玩過你買外國膠又咁高要求

回復 30# 的帖子

一次兩三星期,我一塊膠打半年咪120*8
咪過千,不如買塊外國膠,唔洗咁煩

回復 31# 的帖子

你知唔知一枝膨脹劑好多? 你一次用哂100ml膨脹劑?你一次用得哂係好勁

引用:
原帖由 monkey330 於 2012-4-14 20:56 發表
= = 一支唔止用一次

引用:
原帖由 monkey330 於 2012-4-14 20:56 發表
唔好講笑啦 一支TRF膨脹劑 我上年7月用到宜家都仲未用完

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2012-4-14 09:14 PM 發表

唔好講笑啦 一支TRF膨脹劑 我上年7月用到宜家都仲未用完
咁衰嫁 笑人
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2012-4-13 23:52 發表

自己利用論壇既搜文功能啦 唔好乜都問
膨脹劑
+1......

36 12
發新話題
最近訪問的版塊