23 12
發新話題

[膠皮討論] 有無人用過Donic 新膠Bluefire? 有close-up 相

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:51 移動

有無人用過Donic 新膠Bluefire? 有close-up 相

有無人試過?
海綿氣泡真係好大

http://mytabletennis.net/forum/f ... ic-bluefire-reviews

好靚

問: 多少錢一件
<-->
.

哈哈, 似係廚房洗碗用的海綿

之前又話唔俾紅膠配藍綿 ?!

(大陸膠就唔得 ! Donic 就可以 !)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

藍綿好靚好吸引
話我膚淺都係甘講

andro 又出塊綠海綿 , DONIC 而家有塊藍海綿
又藍又綠...正 !
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-17 14:39 發表

唔得架咩??????

好似最早是729先有藍海綿,
現在個個牌子都跟風,
不過藍海綿真係幾有型

藍綿有咩特別咁好打???

應該同果塊綠海綿ge 銳煞都好似,
不論結構同性能.....

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2012-5-17 14:30 發表
問: 多少錢一件
唔知洗唔洗$300??

知不知那裏有得買???
thank god I found you,all my wish and dream some how become reality

期待

新X星剩幾塊,250大元

回復 14# 的帖子

有冇人用過AR

引用:
原帖由 virtuososiu 於 17-5-2012 14:15 發表
有無人試過?
海綿氣泡真係好大

http://mytabletennis.net/forum/forum_posts. ...
請用過的人上來講講

已試打= =
表皮相當好磨....好磨...同好磨 -.-
算咬球..
主板A: BTY 朱世赫
正手 :  37度狂3
反手 : 1.5 長膠
主板B : viscaria
正手 : 老2.1mm 狂2 35度 19#
反手 : 1.5 長膠
主板C:  NP700
正手 :  狂2 38 2.1
反手 :  1.9 SPECTOL

引用:
原帖由 abccw 於 2012-5-18 01:23 發表
已試打= =
表皮相當好磨....好磨...同好磨 -.-
算咬球..
look like which?

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-17 14:39 發表

紅膠也可配黑綿..
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

引用:
原帖由 青見人 於 2012-5-18 02:07 發表

紅膠也可配黑綿..
XIOM...

23 12
發新話題
最近訪問的版塊