59 123
發新話題

恭喜阿SAM 中西區分齡勇奪季軍

恭喜阿SAM 中西區分齡勇奪季軍

恭喜
本帖最近評分記錄

恭喜
本帖最近評分記錄
wai

恭喜
本帖最近評分記錄
BTY Photino, T-05, T-64.

滾滾長江東逝水,浪花淘盡英雄
是非成敗轉頭空,青山依舊在,幾度夕陽紅。
三國

恭喜

本帖最近評分記錄
昨天己逝,明天是謎,忘記背後,努力面前.

引用:
原帖由 yatwai 於 2012-7-8 19:32 發表
恭喜
多少謝支持

引用:
原帖由 風雲小子 於 2012-7-8 20:14 發表
恭喜
多謝支持風雲兄

引用:
原帖由 UC101 於 2012-7-8 19:26 發表
恭喜
多謝你題點,趙先生第三盤鬆咗先至打到第五局啫,我應比佢ko三零,

引用:
原帖由 samlam 於 2012-7-8 20:44 發表

多謝你題點,趙先生第三盤鬆咗先至打到第五局啫,我應比佢ko三零,
某趙姓長膠高手俾人攞住MATCH POINT後險勝,之後居然同人講話如果唔係鬆左,一早WIN左3:0
今日真係見識到咩叫一樣米養百樣人

congrad
本帖最近評分記錄
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

恭喜
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 UC101 於 2012-7-8 21:58 發表

某趙姓長膠高手俾人攞住MATCH POINT後險勝,之後居然同人講話如果唔係鬆左,一早WIN左3:0
今日真係見識到咩叫一樣米養百樣人
唔係呀!你聽錯啫

回復 9# 的帖子

Thanks........

回復 10# 的帖子

Thanks...........

回復 3# 的帖子

Thanks..........
本帖最近評分記錄

恭喜哂SAMSAM 成功獲得中西區獎牌~!!!

GOLDEN PIG!=OO=

congrad
本帖最近評分記錄

回復 16# 的帖子

多謝支持,,,,,

引用:
原帖由 Crazy_Skull 於 2012-7-9 19:01 發表
恭喜哂SAMSAM 成功獲得中西區獎牌~!!!
Thank a lot                                                                                         
昨日四強賽,比亞趙先生推到我兩邊走,走到我氣喘,都係呀趙先生制造氣紛,先至會打到第五局刁時(總括輸得精彩,贏得緊湊係壹塲開開心心賽果,向道趙先生我比拾個Like你.
本帖最近評分記錄

恭喜Sam Gor
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 jlamlam 於 2012-7-9 22:38 發表
恭喜Sam Gor
多謝你支持,昨日有啲付碌啫

59 123
發新話題