發新話題

FULL【龍恆乒聚】11/9 (星期二) 歌街 7 -10 pm

引用:
原帖由 風雲小子 於 2012-9-5 22:13 發表

歡迎大力兄,又要著定護甲防身
我唔敢接大力兄d弧圈,怕振傷我塊板

Please count Kim.  Thanks!
昨天己逝,明天是謎,忘記背後,努力面前.

引用:
原帖由 風雲小子 於 6-9-2012 08:53 發表
Please count Kim.  Thanks!
Yeah! She has paid the full monthly subscription on 4/9.

幫我一個FD報名,叫BryantLam

幫寶妹報名......多謝!

引用:
原帖由 lycong 於 6-9-2012 11:01 發表
幫我一個FD報名,叫BryantLam liness" />
歡迎!!

引用:
原帖由 小閒 於 6-9-2012 11:19 發表
幫寶妹報名......多謝!
多謝 寶妹支持!!!

引用:
原帖由 lycong 於 2012-9-6 11:01 發表
幫我一個FD報名,叫BryantLam
巴打你到唔到?好耐無跟你學野...正手爆衝

join thanks!
曄!O甘多高手,小弟要來學野
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 6-9-2012 13:42 發表
join thanks!
曄!O甘多高手,小弟要來學野liness" />
高手, 低手, 只要肯出手, 我地都無左其右! 無任歡迎!!!

引用:
原帖由 bd_fan 於 6/9/2012 14:23 發表

高手, 低手, 只要肯出手, 我地都無左其右! 無任歡迎!!!
會長,好在你話低手都歡迎,如果唔係我都唔敢來

PAUL 哥, 你典算低手?!你唔認高手, 都一致認為你係乒界老手!!!

引用:
原帖由 bd_fan 於 6/9/2012 15:14 發表
PAUL 哥, 你典算低手?!你唔認高手, 都一致認為你係乒界老手!!!
即是話我老啦

報住先,       thanks.

Paul兄,咪誤會呀! 我諗巴打嘅意思喺話你經常到其他球局南征北討,實戰嘅經驗較豐富啫!記得俾個機會我我學嘢

引用:
原帖由 風雲小子 於 6/9/2012 15:37 發表
Paul兄,咪誤會呀! 我諗巴打嘅意思喺話你經常到其他球局南征北討,實戰嘅經驗較豐富啫!
多謝占士的解釋 使我立刻覺得自己後生左好多

C.Y.Paul

南征北討
逢戰必克
順Paul者生
逆Paul者亡

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 6-9-2012 15:18 發表

即是話我老啦
老!?
老手意思不是老, 曰然是老便糟糕;
幼嫩對立是老練, 以字會意聽倒灶!!

今晚見啦, 阿PAUL老兄!!!

發新話題