32 12
發新話題

(Full)【藍田球局】5月18日(Sat) 3-6pm (4張檯) 藍田(南)體育館

(Full)【藍田球局】5月18日(Sat) 3-6pm (4張檯) 藍田(南)體育館

地點:  壁2,3,4,5   (3-6pm)     
     點去藍田(南)體育館? 請點擊下面圖畫 "交通資訊" 按鈕
費用: $25 (25歲以下全日制學生$20), 供三星波 (小於一日通知, 退出都要付費)
打法: 3局兩上兩落
報名: 留言 (請勿PM報名,首次報名,請PM電話)
優惠:  為鼓勵波友持續地運動, 如該球員球局出勤率為全勤(按月計),則該月底球局只需$10元.
====================================================================
參加者:
1. mym  *           
2. pingpongleung *   
3. john lee *        
4. 輝               
5. aman *            
6. coco *                  
7. 愛懶床 *
8.lingying*
9.humanboy*
10.lkk
11.yeung~
12.YM
13.wah
14.小馬哥
---------------------------------------------------
R1.老禧* (to be confirmed)
R2.
---------------------------------------------------
留言報名後, 請點擊下面個公仔

Join please

Great! Keep on
引用:
原帖由 愛懶床 於 2013-5-8 12:29 發表
Join please

我也參加,上次來過,需要pm嗎?

教授大大,報住先,唔到早通知

泥過5使再pm啦.欢迎你再參加
引用:
原帖由 tkh 於 2013-5-10 23:23 發表
我也參加,上次來過,需要pm嗎?

ok, 到時通知聲.
引用:
原帖由 老禧 於 2013-5-10 23:32 發表
教授大大,報住先,唔到早通知

JOINED , thx

join thanks
Volvo D10A-245:HL7646 HV6947 HV7333

welcome humanboy, lkk

你好

報住名先,唔到早通知。

引用:
原帖由 mym 於 2013-5-11 04:11 發表
ok, 到時通知聲.
我oncall,隨時閃,放我喺後備先,唔該教授大大,欠你的波錢,見到定必找數

ok, 唔到通知聲.
引用:
原帖由 lingying 於 2013-5-12 19:20 發表
報住名先,唔到早通知。

ok, 打波記得揾我
引用:
原帖由 老禧 於 2013-5-12 20:13 發表
我oncall,隨時閃,放我喺後備先,唔該教授大大,欠你的波錢,見到定必找數

join, thanks

Welcome
Long time no see
引用:
原帖由 yeung~ 於 2013-5-12 20:48 發表
join, thanks

mym, 對唔住呀﹗
我之前報了, 但我當日下晝要陪女朋友(呢排成日周圍打波, 犠牲了好多拍拖時間), 而家轉返打上晝coco坑口個度, 所以抱歉你呢邊來唔到, 麻煩你將我從個list度刪走返, 俾老禧打丫
萬分抱歉﹗

ok, no problem.
引用:
原帖由 tkh 於 2013-5-13 20:14 發表
mym, 對唔住呀﹗
我之前報了, 但我當日下晝要陪女朋友(呢排成日周圍打波, 犠牲了好多拍拖時間), 而家轉返打上晝coco坑口個度, 所以抱歉你呢邊來唔到, 麻煩你將我從個list度刪走返, 俾老禧打丫
萬分抱歉﹗

Please count me out since I am not recovered yet. However, Ambrose will join.

oh
Take a good rest and recover soon.
引用:
原帖由 wyu_daniel 於 2013-5-15 07:52 發表
Please count me out since I am not recovered yet. However, Ambrose will join.

32 12
發新話題