105 123456
發新話題

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

邊組是死亡之組 ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回歸盃 - 私片用枱

1:00pm 前所有乒乓球枱只可用作熱身之用, 四人一張枱打對角
; X) q* Z6 b6 }% }! h- Y1:00pm 后, 部份空餘枱可作私片之用.  不設掃球 2 上 2 落 11分一局過
香港乒乓網

表面睇無屎亡之組喎~~
) Y: L6 `+ L/ ], L) E; ~! N9 s; O4 \& `1 k
唯一係no.23 瑋仔o個組囉
' S4 v! Z, J5 A( p7 X! e7 r) V- u( H9 R; N1 r2 h1 s$ r
瑋仔屎緊.......咁多女4 q, ]: X* {$ N9 s1 m: N# X& d" `
  D6 ]% y, ]. z$ h8 Z4 |
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組

睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。

唔該我要做瑋仔呢組球証~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 21-6-2008 11:07 發表
# ?! O% e5 F6 L( T. _2 S唔該我要做瑋仔呢組球証~~~
8 O' e  P' A4 k) t! E' @' P. E6 E8 T- a
唔係索女唔可以做架喎

引用:
原帖由 fatguy 於 21-6-2008 11:04 發表
5 e; W0 L1 u1 L" E3 i2 b5 t睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。
9 V9 m7 Q! \5 I4 N
4 J+ E5 ?$ O0 A' q* Y) _. J& ]我估瑋仔出唔到線~~~
& d4 i8 T9 F& B3 C7 }$ M
3 ]; A. R3 ?+ u# m& i; @回報係兩個電話號碼

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 ! n+ m# ~+ P5 w$ D. W( u+ [% D
0 b0 Z9 j0 i* M8 A) J" P3 N4 |
# w! u4 r; N  s
唔係索女唔可以做架喎
) I" ~. v! W/ S7 z
0 j4 A% ~2 }9 V0 @  |# M1 l2 W我都豬.....唔做咪唔做囉

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 / b; L; x" b; L7 p2 F1 Z
8 g9 D4 F& k' X9 H
0 H0 F' t- d% V* c. d
我都豬.....唔做咪唔做囉   
' I0 Z0 O! L$ b1 m, w$ o5 X. m
咁都叫豬? 咁其他果D仲唔係叫扒!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表 ( L) X4 l( N/ z/ z
表面睇無屎亡之組喎~~  E) v: X& S" X

( J; H+ [6 G$ H1 Z7 q唯一係no.23 瑋仔o個組囉9 P* o3 L8 h/ ]8 v

) y* l6 f6 @# j4 g  \* j瑋仔屎緊.......咁多女
1 c+ j. M- R7 W; w
" r1 K, ?# f2 B# _: {, w, y瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
. m5 g, u  @( h1 ~! X! o) x
8 p$ F) J4 J; M# f' F( \$ ~3 Y# A
真係WOR...論壇最靚仔果兩個都在這一組.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 2 O$ L2 z( \: Q
3 y! u0 ^/ Q8 o( _7 r. @

' G% l& m* J+ w' J& o' L! h: ~8 ]$ w9 ?唔係索女唔可以做架喎
! g3 l+ t' t8 ]9 N- |
, B2 P7 ^$ }* y, L0 ]! e! O咁你話 Yiu Yiu 索唔索先
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 唔係索女唔可以做架喎
你吾怕頂痰罐!?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 我都豬.....唔做咪唔做囉   
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 12:16 發表 # H4 `4 m9 l9 x' ^+ D1 _) b
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!
. \% \& A! n6 k
& S1 A, s6 }3 d' P
佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 12:33 發表 佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul   
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表 % E2 r8 z1 o! v. N% }5 K
) Q: n, ?- d- ~- Z4 h7 F  C5 k! Z
# k2 d7 C. q& G6 l8 J4 \你條友仔唔好影射隊友喎.... 雖然我都想知
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表 2 B4 d) N6 b- U/ l
  P. ]- H% @9 }7 F  Q
( ^  u, P  X2 ]( d+ O, p" Q
應該無明文規定, 但球例有寫話球員係有責任比球証清楚睇到發球......

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表
9 z6 \3 f, g+ ]* W表面睇無屎亡之組喎~~4 i$ O' h; K. d% K. g
2 D7 N+ k' C1 t) ?
唯一係no.23 瑋仔o個組囉4 Y3 [% ~% M! W6 R1 s; a( l/ V

0 H' e9 d: N* @8 d5 F% H瑋仔屎緊.......咁多女
& D) d1 ]( k7 _# k1 q4 a5 O! n
; c+ f- P- w  Z瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
/ L# p. t( X9 g3 }3 C7 [+ O5 u
1皇3后定係3娘教子?總之羨慕!

105 123456
發新話題
最近訪問的版塊