發新話題

回歸盃 - 第十五回 ( 誰會走線 )

我不會走線

其實咁多組.組組都咁勁,邊有得咁易走線,你走時人地又可能走.呢d野講緣份

比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d 嘢會係天意 , 以為輸ge可能會win , 以為會win梗ge偏偏又會輸咗 , 無謂諗咁多, 最緊要玩得開心 。
, d" k" K  h- j5 Y7 r/ b4 b係呢祝 mao 兄搞這個比賽搞得成功 , 希望第日成為香港乒乓網ge 一哥 , (可能上市潻 )
明白什麼都總有限期

自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈 ( e6 b2 r3 u) o8 {

7 q+ i3 f3 Z' F0 J6 r1 F  h) v[ 本帖最後由 乒乓人 於 2008-6-21 12:59 編輯 ]
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 12:50 發表 1 t/ W& }4 K: V& G. w6 V9 c4 y
比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-21 12:54 發表 & @6 [4 i1 r& C0 [) d
自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
5 X7 J+ {1 O, G- R8 J6 A8 C6 X5 x1 q
你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 13:02 發表 $ E7 ?: y7 s, k( k
+ t! ?- [7 b/ `3 n4 f1 t# Q
$ m$ Z; u! f  f! {8 ^( R2 G
你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
; ^. X6 Z& J: G' l5 ~0 {真係好耐好耐無上去.  都有兩三年喇.  以前我住西灣河. 依家屯門..3 g; o7 R7 O+ O2 [8 f6 K' ^
近排成日聽到你地星期二/四的球局, 有時我都帶左板, 諗住收工(九龍灣)就順便去..
+ R- T9 j  r/ E* t/ v
+ A: d2 c7 w% G% j, t1 d等我呀...我一定會再上黎嫁..好快

我想問下有冇對賽表????

放便走線

引用:
原帖由 jlamlam 於 21-6-2008 09:21 AM 發表
2 ]8 O: j% G1 H. K: ^maybe vs 瑋仔 again
3 T, M% c' M3 {2 Y" X! R
你最近先ko我3:09 i1 D- C7 n9 M! U+ q. b, n7 u8 d5 z
你唔洗怕啦

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:35 PM 發表
0 T  s4 m7 C; ~
$ M. r" A# v  |( d$ u% A/ c/ i4 Q+ C5 G  v" U: J
靚靚咀 貢堅
& W9 R% ~: R, p9 [& O
係呀,因為我最近玩緊器材
4 m7 W/ r* {. j準備7/1

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:39 PM 發表 2 G6 X. A+ Z4 G7 z! W+ \
+ e9 A: I1 `* D6 H* e$ ]) D

% r' l- b0 T' F- P5 ~: r噢 ...... 渣油呀 瑋哥
0 ^: ]# \: T8 h
星期二,食龍大典你來唔來呀

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:48 PM 發表
) {+ Y. y$ j* s/ G+ }' W' {( {* y1 N  a$ e; b

9 V! u3 t7 x  O3 H- w問問老實爺酸
+ }4 [& M& A# |  n6 ]1 A有心一定來到

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-21 04:20 發表
9 p5 s6 C9 Z: A
# {) c1 w( \0 G9 I: `6 b到時先算啦,今日先同大c一齊去買新板,仲要慢慢試
+ \* q' B9 a. J5 D0 f) M+ P  e
好似好難為,咁難為就唔好做啦!

引用:
原帖由 carfielddog 於 21-6-2008 07:24 PM 發表 & o! ]' x* ?) j6 H
# u& ?6 w+ \# f$ P
好似好難為,咁難為就唔好做啦!
: d, ]0 P1 v; ]( G& T; I% N$ p今日同off+試過塊板,超好打

瑋仔好可能走下下下線....因為掛住拿電話, 波都唔"色"開
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我諗當日最精彩一定是
. h# b! {/ E6 T, C( k7 ~# k/ R$ g: g! `& p! |/ D- |
瑋仔 vs Kiu Bo Bo
- [: f6 F& p. T+ M6 i8 ^; V" t7 S" ~
, b" M6 R( u' T  h4 n1 [1 H) A) L兩大美男子在兩位靚女面前決鬥
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題
最近訪問的版塊