51 123
發新話題

回歸盃 - 第十三回 (誰是黑馬)

回歸盃 - 第十三回 (誰是黑馬)

種籽未必最強, 不是種籽又不一是不強.
2 d" C, W( [& @邊個會是黑馬 ? 可以脫穎而出
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Big C

大師已入選種籽名單
香港乒乓網

i mean Big C will be the champion

如果大師 win 左, 等到他無氣無力..我要同他即時來場  Till 机決戰
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:26 發表
0 V/ ]& U) W2 J如果大師 win 左, 等到他無氣無力..我要同他即時來場  Till 机決戰
0 }$ ]2 `  }$ f3 J6 L, }

2 n' Z" }" _. T- X% V我會過多兩日先至挑戰大C. 因為他大戰連場, 一定會受傷. 通常這類傷痛, 即日未必發出來. ) t" d# y- Q1 S, C: N, X# |; J

~$ K8 b& V7 {: _% O& g- x0 P過兩日才是最痛. 所以我會在他比賽後兩天才約戰他!! 哈哈!!!, E( T; j" C! ]: c
" j# Z  ?  N5 K, a% O. J$ W4 s7 H
我覺得LEO 今年應該會有好成績!!!

你又唔打....若你臨時來.....輝 sir 一定比你打
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:31 發表 + U6 M# q1 K- f$ d4 f# U% R
你又唔打....若你臨時來.....輝 sir 一定比你打
5 E' [5 O. M* \; c$ L' L8 A9 B
+ m; `+ c" N+ q2 }" A, t' h來不到了. 上午十時入南丫島, 下午四時才出!!
  A/ ]6 _0 r: z; ^( _! N. |% p( {: M7 p& O3 S1 U' A
輝Sir話我不打, 不會回水..........我便說, 五十元不多, 愛來買球吧!!!

謝過先 !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:35 發表
9 D4 R7 t  T$ `% i: B6 M謝過先 !!
. @  F8 q: ~, _8 I# {( Y5 z( X" Y; w2 O/ G( j  K
其實若果輝Sir比返錢我, 我要嫁! 不過佢話無得回. 咁我就唯有打開口牌, 捐左出黎買波囉!! 4 X" o6 E) B2 `3 y' x3 U
4 q; ^9 L, K1 x; ?) \
一拍兩散!! 哈哈!! 不過都係五十蚊o者!!
6 W; t, ]: ]* {2 I9 m
$ H# \& C/ S& e5 g, D諗諗下! 屯青都唔少強人.......唔知佢地算唔算黑馬呢!?!

我地會捐 1/5 報名費 HK$1280 到四川...你有份架
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:55 發表
3 q9 i9 W' d, C+ k我地會捐 1/5 報名費 HK$1280 到四川...你有份架 liness" />
" G$ q! V2 l4 X4 C. i1 O3 b
4 a" G: S" x8 F, t. K7 R
咦, 都好wor! 做善事丫嘛!!! 辛苦晒!!

黑貓就有一大隻

隻貓為免出醜...唔打是也
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 08:46 發表 ( e* }- s* n; k
隻貓為免出醜...唔打是也
6 i9 a6 t) e8 R7 Y6 `1 k/ B, G8 J. K8 J  S
真是謙虛!

我就估係馬 + 樂 la...
明白什麼都總有限期

我???點會係我

引用:
原帖由 wilson 於 2008-6-21 14:34 發表
4 o+ U5 K' O% K& a# w' X5 x我???點會係我
! t/ m- ~, V/ i) }; j! k) o你係馬家樂?

51 123
發新話題