51 123
發新話題

回歸盃 - 第十三回 (誰是黑馬)

回歸盃 - 第十三回 (誰是黑馬)

種籽未必最強, 不是種籽又不一是不強.7 R4 z  e( [% [3 z' ~
邊個會是黑馬 ? 可以脫穎而出
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Big C

大師已入選種籽名單
香港乒乓網

i mean Big C will be the champion

如果大師 win 左, 等到他無氣無力..我要同他即時來場  Till 机決戰
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:26 發表 9 C4 E( b4 r( a6 N" Z
如果大師 win 左, 等到他無氣無力..我要同他即時來場  Till 机決戰
1 J/ V% _( y/ J+ ?+ l* a
* b# W* q8 g0 l( z  n
我會過多兩日先至挑戰大C. 因為他大戰連場, 一定會受傷. 通常這類傷痛, 即日未必發出來.
/ b8 ~: {8 q' y3 v# z7 Y$ |# |! T' p2 O) F% v
過兩日才是最痛. 所以我會在他比賽後兩天才約戰他!! 哈哈!!!
$ S" f, n) o1 x- H% A9 D% X5 d
0 q9 O: ]# k" M0 c5 B  Q0 \我覺得LEO 今年應該會有好成績!!!

你又唔打....若你臨時來.....輝 sir 一定比你打
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:31 發表 7 u( `' J0 \$ o- l
你又唔打....若你臨時來.....輝 sir 一定比你打
+ }, C) J% M: u% W/ E

, x" @5 k; U/ C( h6 E% V) q來不到了. 上午十時入南丫島, 下午四時才出!!
& ?1 q9 M- o- X: `
2 q) l  N& v4 a! T( t1 h輝Sir話我不打, 不會回水..........我便說, 五十元不多, 愛來買球吧!!!

謝過先 !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:35 發表
) \9 f1 w/ T5 P; A謝過先 !!
5 J2 `; W& _' r# c5 @
* ]; F4 J& d8 B
其實若果輝Sir比返錢我, 我要嫁! 不過佢話無得回. 咁我就唯有打開口牌, 捐左出黎買波囉!!
8 X; D! N- u4 I) V1 @/ Z! o% V6 f; m$ H* t" L; Y
一拍兩散!! 哈哈!! 不過都係五十蚊o者!!- H, i1 e% k% T

6 u7 e; A# n8 j- c! Q- T諗諗下! 屯青都唔少強人.......唔知佢地算唔算黑馬呢!?!

我地會捐 1/5 報名費 HK$1280 到四川...你有份架
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:55 發表 " r# r! `* B! F, o: ?2 z
我地會捐 1/5 報名費 HK$1280 到四川...你有份架 liness" />
( X3 L& [0 E( ?2 Z$ @; H
) J4 |/ z% ~: ^# O* S6 X2 I
咦, 都好wor! 做善事丫嘛!!! 辛苦晒!!

黑貓就有一大隻

隻貓為免出醜...唔打是也
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 08:46 發表 $ R1 V0 F4 u: S0 d9 |
隻貓為免出醜...唔打是也
5 T: m# V  {7 P- k3 U
1 ~3 M! w% s$ f( U! D5 R
真是謙虛!

我就估係馬 + 樂 la...
明白什麼都總有限期

我???點會係我

引用:
原帖由 wilson 於 2008-6-21 14:34 發表 8 V9 ?4 Y" @0 H
我???點會係我
3 M" `9 F0 w. p# c+ D你係馬家樂?

51 123
發新話題