發新話題

[藍田球局] 7月6日(Sat) 3-6pm (4張檯) 藍田(南)體育館

[藍田球局] 7月6日(Sat) 3-6pm (4張檯) 藍田(南)體育館

地點: 壁2,3,4,6   (3-4pm), 壁2,3,4,5   (4-5pm) 壁2,3, 6   (5-6pm)   
     點去藍田(南)體育館? 請點擊下面圖畫 "交通資訊" 按鈕
費用: $25 (25歲以下全日制學生$20)(小於一日通知, 退出都要付費)
打法: 3局兩上兩落, 有三星波, 同小量無縫波供應
報名: 留言 (請勿PM報名,首次報名,請PM電話)
優惠:  為鼓勵持續運動, 如球局出勤率為全勤(按月計),則該月底球局$10元.
====================================================================
參加者:
1. mym
2. pingpongleung
3. john lee         
4. aman            
5. humanboy
6. 愛懶床
7. wyn_daniel
8. ambrose
9.tykm2000
10.dt2ln
11.蘭子
12.fungwailin
13.peterpenfd
*7月全勤
R1.
R2.
---------------------------------------------------
留言報名後, 請點擊下面個公仔

很想再來, 最快可能要7月20日先可以再join大家了﹗

你進步得咁快,比D時間我地
引用:
原帖由 tkh 於 2013-6-30 22:02 發表
很想再來, 最快可能要7月20日先可以再join大家了﹗

引用:
原帖由 mym 於 2013-6-30 22:49 發表
你進步得咁快,比D時間我地  
唔好氹得我咁開心,我很不穩定,應變也不好

dt2ln一個到,唔該。

欢迎你再來
引用:
原帖由 dt2ln 於 2013-7-2 18:48 發表
dt2ln一個到,唔該。

我會參加。

欢迎, 欢迎
引用:
原帖由 fungwailin 於 2013-7-3 12:31 發表
我會參加。

join thanks

welcome welcome
引用:
原帖由 peterpenfd 於 2013-7-5 07:25 發表
join thanks

發新話題