56 123
發新話題

回歸盃 - 第廿五回 (最后倒數)

回歸盃 - 第廿五回 (最后倒數)

還有不足 36 小時便進行我們最大型的比賽.9 Y, s' ~& W1 m& N+ C' F
我有好大壓力, 雖然無比賽, 但搞到咁大都是第一次.
9 {6 h2 {$ _6 d" ~; V上次元旦杯才8張枱 64人.  今次是 16強枱同時比賽.
7 F  G0 T% I/ @' ~& p而 9:00-10:00am , 我們更 book了 25張枱.
" y+ @1 J7 R) L/ ~( `) z如果不是免費 book 場, 我們會儘可能book 晒 26張枱 2 N' r# _0 ~, {3 W& a

T6 K" G+ M& Z- {/ w你們呢....準備好未 ??) u6 W9 [# `- F) L
今次實力好多都好接近, 真是好難估. 2 [: W4 x7 G% S4 c, N
所以唔估, 專心攪好
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

support

jlamlam 你有 support 我, 我便放心啦....果日我會等你打到累一累, 然后找你私片
香港乒乓網

重有我
( a2 V$ A* N/ V: ?

我為左你呢個比賽,又換板同膠,咁你話有幾重視

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:24 發表 6 o, d, c# y( R# l8 M- G1 [
jlamlam 你有 support 我, 我便放心啦....果日我會等你打到累一累, 然后找你私片
' M; h# P4 x# h  q

( C2 x& B" O0 S, @welcome but i alway lose in first round

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-29 23:31 發表 ; k6 R# }+ Y* a+ ~: ^
我為左你呢個比賽,又換板同膠,咁你話有幾重視
0 c1 |8 R/ i$ B+ E* R
" L4 z6 K% `$ |0 @3 l+ N& ?咁我唯有叫 jlamlam....lam 下你 ; _3 V: \9 ], U. m. k6 D2 M% _$ |& L
你果組有咁正的人陪你打....你死都願 la
香港乒乓網

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-6-29 23:35 發表
- A' _- O' J( g$ h7 T( ^$ i3 n3 o# o' \5 z) }( S" t7 T
' W' d) y* t1 f8 F9 r# F" D
welcome but i alway lose in first round
7 I  q2 q# k! G
. g! o6 G) V2 C1 _% Q# o一局 六分四
香港乒乓網

maybe 3分2

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:36 發表
/ d  j  y8 y' ^& n
0 p+ C2 [' c9 O% R# Y- f. F, r' H7 }! u1 M. ?2 j
一局 六分四
/ b' Z! z5 A0 m* R7 U9 Qu still owe me 2 points

一分過
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:44 發表 1 x6 Y* S: Z) V: q* [( p3 C
一分過
4 }0 }, ~& M1 Q7 k8 [& k  ^

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:44 發表
- B& l# k  L* h$ |" S一分過
練滴死
沙田友∼得閑搵我打波

Support

好緊張好緊張

滴死我強
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:50 發表 " x. A0 {- E( k
滴死我強
( n0 w4 h0 L. D6 Y( _, ]" fi must lose again

希望賽事那天天氣好, 及過程順利!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-6-29 23:59 發表
/ H/ q4 Q2 q" H6 j! m9 V3 W希望賽事那天天氣好, 及過程順利!liness" />
6 l7 M# |; v. T' ~( C0 z2 u( l$ A0 j& M, j2 R( F$ z% G& W& n4 R1 n
our venue is indoor

24小時la!!

56 123
發新話題
最近訪問的版塊