34 12
發新話題

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

冠軍戰是一場皇者之戰 、君子之戰.................
+ m1 p4 }& U- {5 _  w( x/ z* ?, C
# ~4 `8 S1 g* A# u5 h- `: e% H$ d皇子與一文要進入第五局之死亡對壘 ,戰火進至 7 : 4 之時,各人還淘醉兩人之靈巧球技,, @! ?7 c! c# B4 I; W* m* @

o7 U6 ^+ D, K; A4 M4 _) p# Z皇子一招 ( 波音式 ) 擦邊............當時連裁判都睇唔到,分牌已顯示為 8 : 4 ,但一文立即示8 @- F2 l2 v6 M

( b! {5 Z. A3 m5 \5 X& h意裁判那球是正球 ( 擦邊 ) ,充份表現出體育精神及個人球品 ,即時贏得全場掌聲 。8 Z! i* }+ F; ~+ L! @
- Y( \5 m7 A3 u
結果 ( 李一聞 ) 成為實至名歸的.....................冠軍7 i3 }! i1 X: g3 A# |, Y, Y
8 r& N$ X8 _* `1 x# N' q* e' x; F
恭喜............恭喜
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

果球我都看不到滴死......去到第五局尾塲, 還可以咁有球品, 一聞我們敬佩你.+ W* K& r* q" u* u8 H. t
希望其它小朋友也可以學到好波又好品
香港乒乓網

贏波要贏得正大光明,令人心服口服2 h3 v, Y: [" s! T, T/ v  k
不是靠傍門左道。
6 H9 z  F" J2 B8 b- \" ^% h1 A一聞兄好野

打波的人, 很多都會這樣. 但換著是我, 一定不會!!

唔通瑤瑤當時去搵周公

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-2 13:37 發表 9 R  ?4 D# r9 C7 w
唔通瑤瑤當時去搵周公
  a2 o8 Y7 Z  g2 L. W" {
0 W# O3 z* ^- O; \+ Y( c8 K
佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
明白什麼都總有限期

我都叫左瑋仔坐開 d.
香港乒乓網

又關我事

呢兩個球手可話係今次比賽的 "典範".  , b# n1 ~" H! V: \; \5 R% \* Z
從場內場外, 勝負得失, 人前人後, 都是值得稱許.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

沒留意有這'球賽申報擦邊外傳'添! . Yat有品德!

一個字

其實好多人都睇唔倒
2 f0 [# M( f% f& |- m6 S4 P/ D7 p% M佢球品好好$ {. C6 p  R5 b) h4 p" Q# M! b
場波亦都好好睇

引用:
原帖由 charmway 於 2008-7-2 13:19 發表
* C  [; i  F$ d4 U. N( P一個字
* C  `5 \7 ~9 B: @) f# P" O% W7 @- G$ f! ~: p

) p+ a% Z. b8 A0 p3 J8 i) Q! x一個咩嘢字?!

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-7-2 17:24 發表
5 ~+ {5 n! L: u! S5 v其實好多人都睇唔倒
, ?" V- D+ z+ D1 ?7 [8 e- g佢球品好好' z: h- Y" J$ R; A+ q4 A4 Z
場波亦都好好睇liness" />
1 W" ]( q+ Y$ O- F7 e/ q0 O
' q- ?& _0 n/ P: |+ k/ G
相信您睇到!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-2 13:41 發表
* X& h" z& U! Q( f* \7 ^9 u2 w* O7 L) ]1 L; c% |

( `* m4 B2 }# V9 }, m佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
) Q1 [; X( V+ U5 ]* A
* P2 h( p8 M, C" ~$ H& @% k
甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-4 11:50 發表
' l% X7 k, I( ^  C2 d3 ]0 u5 k' {# d/ G) ~. ]$ f8 `0 N) V( T3 \7 v

$ o$ W; ?% t4 Q/ u, k" D甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒   
/ v0 c! }3 @% s* k- ]4 \# U
( K& N% h$ W- E; ]
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 08:23 發表 5 E2 {9 @) a, Q+ D9 V

! Z" d5 s2 N- d- [8 H& x: H7 V) M+ ~* ]( b; K
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架liness" />liness" />
; e2 O2 y; e. I- a2 {: j, X' ?
0 {8 O$ p$ I5 x( ]9 h( @) A9 g
% T- Y/ \6 m3 D/ p6 d  r原來可以特別淚邀請球判o架!- A! }+ y- g' o

, t5 m* N6 E$ \4 |[ 本帖最後由 feideepking 於 2008-7-4 08:27 編輯 ]

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 11:53 發表 - s  o% K+ n  m) }0 w* X

' q+ e, S. T5 g+ i5 K/ t2 N; p; F+ K; P
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
3 K6 s/ O" o" F, I* u4 h" j

% S* H2 h: k) T' U果日我係要做呀..不過無咁早...出線先見面啦

34 12
發新話題
最近訪問的版塊