發新話題

國慶盃 - 賽后吐真言之貓書

回復 39# 的帖子

你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......

回復 40# 的帖子

近期 hkttf 既比賽都差不比佢地玩晒! 我開似懷疑佢地同貓兄係咪有乜野關係?

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 10:57 發表
9 i% p$ J, v: U你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......
8 W/ t) H" b6 m

4 {7 }1 r% Y3 @我未食早餐啊.....
- {- m& N) O! j) x# q7 w而家都已經越來越肥啦.....

回復 44# 的帖子

呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表 ( O& |4 w9 Y& }. v2 w1 f
( a5 k+ `3 a  l) h2 J0 x
+ B% q, ]( e7 t) n) t% ]再係咁既話真係走唔郁啦

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 11:18 發表 2 J0 z& F: g- `( I) E1 P' M
( u/ H& o  V' B
; [% i/ j) b5 e, G# t1 _: m! Z
吾要增肥喇 liness" />
吾都要....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 09:49 發表 8 E6 D- Y8 f' m8 e
今次真是有很多不足之處. 多謝石 sir 比面出席. 下 次我一定準備多d 牛奶煻及態仔餅給你們.
: d8 ?! e9 s6 x其實以你們食力, 絕對有資格入四強. 不過今次的隊伍也真太強. 很多隊都有最少兩個甲組人,  @* ^/ i3 D+ E% M# t. O$ }$ o
真是不容易打. 再次多謝乒粒仔 ...
% M! M. b1 g* g+ h1 w
, G7 ~1 d* a" f4 y# q
吾敢當

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 10:28 發表
. o3 ]6 s2 \" Q& D3 ?- [Sorry 昨天我們買了很多小食....有 4 m; [4 e/ Y+ t) e. l6 J: u2 E
; h  I4 `) k/ F; |+ N
蛋糕
7 Q3 a! n! q; q
2 U3 s. k8 R. s/ b/ E# ^. S0 `nuts& a; l# F7 a' C5 Q
仲有樂天熊仔餅.% s& m+ V* D8 C% n1 N

! M/ m# h  R1 G, ]$ s真的有小食, 又真的有樂天熊仔餅.  ha ha
1 W- f1 }7 ^+ r" {5 h/ i* v

3 {" X) y9 ]1 T8 U- m仲有蛋卷, 不過都俾個小朋友食曬LU

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表 # g/ X1 i) u2 S0 @
' J8 K* Q+ Y; z, c# e: ]4 U) C7 b% f) Q# x- W& n9 c  @+ ?5 H
真.....係......

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-10-2 11:40 發表 2 O& z% u& O, S# Y4 g0 }
: x4 ]: f/ M$ n. h; B  c
. e! X, Q' H3 {2 T
真.....係......
, ^! h" L9 V  W& P3 X+ w% _/ \  g6 j' [  A+ v2 {! M5 J
係嫁.....睇你就知啦. hahahahaa!!!!

咁的相你都有....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 12:30 發表
* N2 L# i/ j: E  J
! l9 E: ~/ O0 f; M% o  }. B
4 \$ \6 u7 \1 l0 Z0 e/ T+ vd 香蕉干 好好味 liness" />
0 X& H" H6 X, W# u3 A5 E
! F! U. e8 N, _2 T
寫緊字個女仔係邊個黎架?

果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 12:34 發表 $ @7 j3 X' V7 K0 F0 t1 z: a1 E
果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
我記得佢好似長頭髮..有少少朦珠眼..

發新話題