發新話題

國慶盃 - 賽后吐真言之貓書

回復 39# 的帖子

你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......

回復 40# 的帖子

近期 hkttf 既比賽都差不比佢地玩晒! 我開似懷疑佢地同貓兄係咪有乜野關係?

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 10:57 發表
' P4 `  X. S6 R你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......
, X  e0 q$ U& h1 }* r5 j! ]; Y/ ^) l& X2 k, e2 p8 u/ ^8 ]  Q
我未食早餐啊.....- g5 x) y3 o  Z4 X
而家都已經越來越肥啦.....

回復 44# 的帖子

呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表 & V- T! r& m% A: b) R1 \; V$ [& ]
呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!
! F- @: j" @' b, l) x
" b/ w  q+ r: C, [2 l
再係咁既話真係走唔郁啦

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 11:18 發表   ?& Q/ n. A0 I( d  g* T

% c) [) N" W& v; [' a: C, d/ m  {; D0 d& ~0 c! q, d
吾要增肥喇 liness" />
吾都要....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 09:49 發表
: o8 U' ^1 H' D6 R- N/ h今次真是有很多不足之處. 多謝石 sir 比面出席. 下 次我一定準備多d 牛奶煻及態仔餅給你們. 8 v0 t, K( Z9 y  Q0 ?: ?$ y5 w
其實以你們食力, 絕對有資格入四強. 不過今次的隊伍也真太強. 很多隊都有最少兩個甲組人,
4 y( s- M- y) Q9 E真是不容易打. 再次多謝乒粒仔 ...
" {2 D: e, ]( L* K5 |$ s0 {
4 z: D- j0 R8 N8 n2 T: b3 G/ P/ I
吾敢當

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 10:28 發表 + Z, ~% J6 H- Q2 V
Sorry 昨天我們買了很多小食....有 4 Y+ g& O6 A: B& M: v

7 }  s0 I6 [3 P  e/ O+ ~: j7 y8 B蛋糕
' o/ r; {, p  ^7 `% x6 ~8 N* ]) h
& _' l% _) G6 vnuts2 x* P2 n, ^4 d
仲有樂天熊仔餅.; V9 [- p5 D) i, E# ]# F- [
1 g/ O' P' p' o) u& W! l$ \
真的有小食, 又真的有樂天熊仔餅.  ha ha
0 F! T; Q: ?' q- {. t7 Q5 S7 p

1 Y, b( m0 e/ U$ x4 g: y' q$ f仲有蛋卷, 不過都俾個小朋友食曬LU

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表
/ p4 I7 W* M0 Z* P& ]呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!
, ]4 P& u8 b! F! J+ V% r/ {1 Y% K' m8 E4 `4 D
真.....係......

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-10-2 11:40 發表
2 i$ G' U7 N* ~8 ^) Q6 X
( }: m! j) T! C/ D) I
4 F5 t# J6 R. q2 |' R真.....係......
( n+ y6 \. k7 @5 M1 R3 B2 B' f8 r/ I  M9 b) u" G# h% K3 w4 T
係嫁.....睇你就知啦. hahahahaa!!!!

咁的相你都有....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 12:30 發表
9 p) g' d6 B4 J0 ?1 j
; v7 x( b9 m- q' r+ ?1 V& U; M  u! y! `% |
d 香蕉干 好好味 liness" />
0 ~! |! T/ ]0 n, q8 z7 Z! x
  y! J4 J7 _. d( g- S
寫緊字個女仔係邊個黎架?

果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 12:34 發表 5 Y$ l: |$ p* k8 x: s: K
果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
我記得佢好似長頭髮..有少少朦珠眼..

發新話題