發新話題

【何文田球局】 : 11月17日 (星期一) 9:00-11:00pm

引用:
原帖由 david 於 2008-11-11 13:06 發表
I want to join , thanks
Hi, 請確定是否出席. thx

joinTHANKS{confirm}

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-14 13:25 發表

發生乜事  做乜咁大藥味?
粒仔好難打, 又唔食西, 又易比佢衝爆,搓波又易被搓高 ......都怪自己屎波

引用:
原帖由 bartender 於 2008-11-14 17:02 發表

粒仔好難打, 又唔食西, 又易比佢衝爆,搓波又易被搓高 ......都怪自己屎波
嚇得我呀 以為有乜事. 順道通知聲, myron仔都轉左用生膠

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-11-14 17:31 發表
JOIN liness" />
歡迎!歡迎!

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-14 18:50 發表

嚇得我呀 以為有乜事. 順道通知聲, myron仔都轉左用生膠
係咪好似 bing 的打法?

引用:
原帖由 bartender 於 2008-11-14 23:06 發表

係咪好似 bing 的打法?
唔同.
正反反生.
正手衝打, 反手彈擊---- 不過尚未綀成, 半桶水

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-11-14 17:31 發表
JOIN liness" />
Welcome ar...

James, tomorrow play your breasts, no regret
If you can win the first team, then I could be able to catch your 2nd match ar. + oil

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-11-14 23:38 發表

thx~ 請多多指教~
Will you come to cheer us on tomorrow too???  

nevermind la.....I will add oil ga la....

嘩嘩嘩~~~~~好多人呀~我又想去呀~~~~~
Can i join??????

回復 36# 的帖子

個個都是高手, 練下波都得益不少

但我係一個低手想玩

係咪仲有一個位,我可以嚟玩嗎?

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-11-15 00:08 發表

等你好消息~

星期一hmt...玩下架咋呵? 唔係比賽啊呵? 比賽我就唔去了~ 未夠班啊 哈哈~ 我想去練下波架咋..^^""
玩下 only.....no pressure ga....

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-11-15 13:22 發表

我去偷你師~ ^^
No need to 偷我師la...whenever you want to play, just ask me la....

遲左無位, so bad

引用:
原帖由 skyer 於 2008-11-15 01:05 發表
嘩嘩嘩~~~~~好多人呀~我又想去呀~~~~~
Can i join??????
Welcome ! 請確定出席

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-15 11:15 發表
係咪仲有一個位,我可以嚟玩嗎?
郭生咁俾面, 緊預埋你la ( 因為james本身有檯, 所以仲有一位)

發新話題
最近訪問的版塊